reis yapamadım özelden bi yardımcı ol bana sana zahmetbloody aç orda headshout orda dosya kısmı var ona tıkla içe dışa aktar var ordan masaustune artık nereye ındırdıysenız attıgım dosyayı ordan al yesıl oka tıkla içeri aktar exit de tamam de çıkan şeye bukadar
nasıl yanı dostum anlamadım yasakmı burda macro paylasmam ?elinize sağlık ama admin izlerse ban atar acımaz yani
indirme linki yazıyor postu dıkkatlı okuyunnerden indircem
Güzel anlatmışsıntesekkur ederım
Post automatically merged:
Bloody fareleri gelişmiş komut atama yazılımı olan, oscar'ı kullanırlar. Bu yazılım sayesinde fareye istediğin komutu yaptırabilirsin. (sol tık yap, fare bulunduğu noktadan aşağı 2 piksel insin, 35mili saniye bekle, tekrar sol tık yap, fare bulunduğu noktadan sağ tarafa 3 piksel gitsin, 64 mili saniye bekle türünden oyunun sekme sistemini düzeltecek şekilde ayar verdirebilirsin) Bu yüzden yazılımı aktif etmek için ayrıca para ödemen gerekir veya mause aldıgından kendılıgınden aktif olması gerekir düz biryere sıktıgında sprey dengesini saglar. konum hypelansın tamamen bu mauseların nasıl çalıştığı vesaire herseyı anlatıcam sızın gibi ınsanların kafalarındakı soru işaretleri kalkacak
teşekkür ederimelinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?