PUBG Lite cheat update

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hey, i recently updated my windows version to the 20H2 Version, i had the 2004 version before. It seems like the pubg lite Kabus Nightmare cheat doesnt work on the newer versions of windows. I would ask nicely if the developers can potentially update the cheat so they can be compatible with the newer versions.

Thank you very much...!

Turkish:
Hey, yakın zamanda windows versiyonumu 20H2 versiyonuna güncelledim, daha önce 2004 versiyonuna sahiptim. Görünüşe göre pubg lite Nightmare Nightmare hile pencerelerin yeni sürümlerinde çalışmıyor. Geliştiricilerin hileyi potansiyel olarak güncelleyip güncelleyemeyeceğini sorarım, böylece yeni sürümlerle uyumlu olabilirler.

Çok teşekkür ederim ...!

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
You use discord? My windows version 20H2 cheat works add me discord:➶CryFeelğᵉᵛᵉᶰᵗᵘˢ #8007

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
i send
Post automatically merged:

Problem solved :)

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
acaba bunu çevirebilecek var mı
Hey, yakın zamanda windows versiyonumu 20H2 versiyonuna güncelledim, daha önce 2004 versiyonuna sahiptim. Görünüşe göre pubg lite Nightmare Nightmare hile pencerelerin yeni sürümlerinde çalışmıyor. Geliştiricilerin hileyi potansiyel olarak güncelleyip güncelleyemeyeceğini sorarım, böylece yeni sürümlerle uyumlu olabilirler.

Çok teşekkür ederim ...!
Böyle yazmış

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR MESAJ KASMAK İÇİN YAZMAYIN SORUN ÇÖZÜLDÜ!!!!!!!!!!!!!!

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
bilgisayar kaldırmıyokı oynuyalım hılesını yukluyelım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...