sByte Hilesinde Var.bazı siteler ücretli şekilde satıyor bu hileyi biraz bilgim var forumda olup olmadığına dair bildiğim kadarıyla yoktu
Kardeşim konuda yazdığımı okumadın herhalde. Speed hack olduğunu bende biliyorum.Misc Ayarlarında Speed Hack Var Öldüğümüz Zaman Açıp Takım Arkadaşımıza Gitmek İçin Kullanıyoruz . Ve Safe Girmek İçin . Ama Dikkat İzleyen Varsa Kullanma.
Doğru speed hack bazen çok lazım oluyorMisc Ayarlarında Speed Hack Var Öldüğümüz Zaman Açıp Takım Arkadaşımıza Gitmek İçin Kullanıyoruz . Ve Safe Girmek İçin . Ama Dikkat İzleyen Varsa Kullanma.
önceki yorumunuzu okurken öğrendim teşekkür ediyorumsByte Hilesinde Var.
Groggy Speed İle Beraber Aç . C Ye Basıp Koş Yada Z Ye Basıp Sürün .Kardeşim konuda yazdığımı okumadın herhalde. Speed hack olduğunu bende biliyorum.
Açık fakat dediğim kadar hızlı koşulmuyor.Groggy Speed İle Beraber Aç . C Ye Basıp Koş Yada Z Ye Basıp Sürün .
Süper üye olman lazımBİRŞEY SORMAK İSTİYORUM BİLİYORSUNUZ Kİ MEMORYHACKERSİN PAYLAŞTIĞI HİZMETİMİZE SUNDUĞU KABUS HACK VAR AMA BU HACKİ KULLANMAMIZ İŞİM BİZDEN ŞU BİLMEM NE KIDEME ULAŞMAMIZI İSTİYOR O KIDEME ULAŞMAK İÇİN NAPMAMIZ LAZIM ? BİLGİSİ OLAN VARSA YAZABİLİRMİ
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/ Buradan ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsin.BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM BİLİYORSUNUZ Kİ MEMORYHACKERSİN PAYLAŞTIĞI HİZMETİMİZE SUNDUĞU KABUS HACK VAR AMA BU HACKİ KULLANMAMIZ İÇİN BİZDEN ŞU BİLMEM NE KIDEME ULAŞMAMIZI İSTİYOR O KIDEME ULAŞMAK İÇİN NAPMAMIZ LAZIM ? BİLGİSİ OLAN VARSA YAZABİLİRMİ
sana yemın ederım ruslarda war o dun 4 kere denk geldım ust uste 3 unu vurdum kabus saolsun 4 cu adam teloprt wardı sankı gergopoldan evlere 1 sanıyede geldı aım takıp etmedı paralı o hıleler . satıyorlar keske o ozellık olmasaBaşlık saçma olabilir ne yazıcağımı bulamadım hemen foruma geldim kusura bakmayın o yüzden.
Şimdi konumuz şu daha demin bir oyun girdim ve inanılmaz hızlı koşan bir adam vardı. Nasıl bu kadar hızlı koştuğunu anlıyamadım. Adam sanhok mapin de bir uçtan diğer uca gitmesi 30 saniyesini alıyor. sByte Kabus hackde biliyorsunuz nasıl koşulduğunu. O kadar hızlı koşulmuyor ne kadar speed hack de olsa.
Forumda başka bir pubg lite hilesi mevcutmudur ? Yani şaşırdım kaldım. Adama aimbot bile kitlenmedi.
ayn knk banada denk geldı adamı kabusla yakalamaya calıstım adam etrafımda 10 tur attıBaşlık saçma olabilir ne yazıcağımı bulamadım hemen foruma geldim kusura bakmayın o yüzden.
Şimdi konumuz şu daha demin bir oyun girdim ve inanılmaz hızlı koşan bir adam vardı. Nasıl bu kadar hızlı koştuğunu anlıyamadım. Adam sanhok mapin de bir uçtan diğer uca gitmesi 30 saniyesini alıyor. sByte Kabus hackde biliyorsunuz nasıl koşulduğunu. O kadar hızlı koşulmuyor ne kadar speed hack de olsa.
Forumda başka bir pubg lite hilesi mevcutmudur ? Yani şaşırdım kaldım. Adama aimbot bile kitlenmedi.
yorum yaparken lütfen biraz saygılı olun ben hileyi kullanıyorum demedim veya böyle bir iddiamda olmadı forumdan gördüğüm kadarıyla olmadığını dile getirdim ve yanılmış olabilirim bu sizin çirkin bir şekilde saldırmanızı gerektirmiyor rapor gönderdim hem sizin kendi zihninize hem de forum yetkililerinebilip bilmeden konuşma daha seçkin bile deyilsin sbyte de hızlı koşma var hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?