Pubg Lite Çok Hızlı Koşan Oyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Başlık saçma olabilir ne yazıcağımı bulamadım hemen foruma geldim kusura bakmayın o yüzden.

Şimdi konumuz şu daha demin bir oyun girdim ve inanılmaz hızlı koşan bir adam vardı. Nasıl bu kadar hızlı koştuğunu anlıyamadım. Adam sanhok mapin de bir uçtan diğer uca gitmesi 30 saniyesini alıyor. sByte Kabus hackde biliyorsunuz nasıl koşulduğunu. O kadar hızlı koşulmuyor ne kadar speed hack de olsa.

Forumda başka bir pubg lite hilesi mevcutmudur ? Yani şaşırdım kaldım. Adama aimbot bile kitlenmedi.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Misc Ayarlarında Speed Hack Var Öldüğümüz Zaman Açıp Takım Arkadaşımıza Gitmek İçin Kullanıyoruz . Ve Safe Girmek İçin . Ama Dikkat İzleyen Varsa Kullanma.

Zihnim bu şehirden bu devirden çok uzakta
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
bazı siteler ücretli şekilde satıyor bu hileyi biraz bilgim var forumda olup olmadığına dair bildiğim kadarıyla yoktu

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Misc Ayarlarında Speed Hack Var Öldüğümüz Zaman Açıp Takım Arkadaşımıza Gitmek İçin Kullanıyoruz . Ve Safe Girmek İçin . Ama Dikkat İzleyen Varsa Kullanma.
Kardeşim konuda yazdığımı okumadın herhalde. Speed hack olduğunu bende biliyorum.

Beerus sama
Ultra Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
i also saw some people running very fast

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Umarım hileyi indirebilecek üyeliğe bir an önce bende ulaşırım :D
Post automatically merged:

BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM BİLİYORSUNUZ Kİ MEMORYHACKERSİN PAYLAŞTIĞI HİZMETİMİZE SUNDUĞU KABUS HACK VAR AMA BU HACKİ KULLANMAMIZ İŞİM BİZDEN ŞU BİLMEM NE KIDEME ULAŞMAMIZI İSTİYOR O KIDEME ULAŞMAK İÇİN NAPMAMIZ LAZIM ? BİLGİSİ OLAN VARSA YAZABİLİRMİ
Süper üye olman lazım
2 aylık üyelik ve 599+ yorum

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Üye
6 HİZMET YILI
Bu gun benımde çok hızlı kosan biri geldı
Ve hızı çok fazlaydı yakalayamıyordum

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Başlık saçma olabilir ne yazıcağımı bulamadım hemen foruma geldim kusura bakmayın o yüzden.

Şimdi konumuz şu daha demin bir oyun girdim ve inanılmaz hızlı koşan bir adam vardı. Nasıl bu kadar hızlı koştuğunu anlıyamadım. Adam sanhok mapin de bir uçtan diğer uca gitmesi 30 saniyesini alıyor. sByte Kabus hackde biliyorsunuz nasıl koşulduğunu. O kadar hızlı koşulmuyor ne kadar speed hack de olsa.

Forumda başka bir pubg lite hilesi mevcutmudur ? Yani şaşırdım kaldım. Adama aimbot bile kitlenmedi.
sana yemın ederım ruslarda war o dun 4 kere denk geldım ust uste 3 unu vurdum kabus saolsun 4 cu adam teloprt wardı sankı gergopoldan evlere 1 sanıyede geldı aım takıp etmedı paralı o hıleler . satıyorlar keske o ozellık olmasa

✔️ϜϓſϞ✔️
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI

ayn knk banada denk geldı adamı kabusla yakalamaya calıstım adam etrafımda 10 tur attı :D

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam büyük ihtimal başka bir kek kullanıyor ve o kekte de speed hack ayarı var sanırım onu son seviyede kullanmış. Yakında ban yer merak etme.

Zihnim bu şehirden bu devirden çok uzakta
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
bilip bilmeden konuşma daha seçkin bile deyilsin sbyte de hızlı koşma var hem
yorum yaparken lütfen biraz saygılı olun ben hileyi kullanıyorum demedim veya böyle bir iddiamda olmadı forumdan gördüğüm kadarıyla olmadığını dile getirdim ve yanılmış olabilirim bu sizin çirkin bir şekilde saldırmanızı gerektirmiyor rapor gönderdim hem sizin kendi zihninize hem de forum yetkililerine

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
i need a hack for pubg lite with speed hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...