⭐▂▃▅▆█⭐█▆▅▃▂⭐
Seçkin Üye
Lütfen nasıl kullanılacağına dair öğreticiyi izleyin ve kurunBeyler Seçkin olunca ilk defa Pubg Lite hilesi açtım.
1-) Antreman moduna girdiğimde hile ayarlarını yapacaktım ki oyun 'zararlı programlar algılandı oyun kapatılacak' uyarısı verip oyunu kapattı. Ban vermedi. Tekrar girdim aynı şekilde oldu. Bu neden olur sizce ?
2-) Bir de mümkünse sadece adam gördüğümüz hile açık olacak şekilde nasıl ayar yapabilirim ?
Diğer hileleri aktif etmek istemiyorum. Bununla ilgili bir video falan var mıdır ?
Kardeşim yorum yapmış olmak için yazma. İzledik elbette. Konu nedir bir anla önce...Lütfen nasıl kullanılacağına dair öğreticiyi izleyin ve kurun
well when i inject i do have any error | when cheat come then i change just one aimbot key setting key capslock use justBeyler Seçkin olunca ilk defa Pubg Lite hilesi açtım.
1-) Antreman moduna girdiğimde hile ayarlarını yapacaktım ki oyun 'zararlı programlar algılandı oyun kapatılacak' uyarısı verip oyunu kapattı. Ban vermedi. Tekrar girdim aynı şekilde oldu.
Bu neden olur sizce ?
2-) Bir de mümkünse sadece adam gördüğümüz hile açık olacak şekilde nasıl ayar yapabilirim ?
Diğer hileleri aktif etmek istemiyorum. Bununla ilgili bir video falan var mıdır ?
1- Oyun hileyi algılamış ve seni oyundan atmış (öyle düşünüyorum).Beyler Seçkin olunca ilk defa Pubg Lite hilesi açtım.
1-) Antreman moduna girdiğimde hile ayarlarını yapacaktım ki oyun 'zararlı programlar algılandı oyun kapatılacak' uyarısı verip oyunu kapattı. Ban vermedi. Tekrar girdim aynı şekilde oldu.
Bu neden olur sizce ?
Evet oyun hileyi algılıyor. Hem de daha antreman moduna girer girmez.1- Oyun hileyi algılamış ve seni oyundan atmış (öyle düşünüyorum).
2- Sadece "ESP" ayarını etkinleştir sadece wallhack açık olacaktır. Video elbette vardır atacaklardır.
İyi forumlar.
Aynen dostum.kradeşim bu hatayı kabus hack demi alıyorsun ?
well you are new member u are not know1- Oyun hileyi algılamış ve seni oyundan atmış (öyle düşünüyorum).
2- Sadece "ESP" ayarını etkinleştir sadece wallhack açık olacaktır. Video elbette vardır atacaklardır.
İyi forumlar.
drop your discord id i will help to tryBeyler Seçkin olunca ilk defa Pubg Lite hilesi açtım. Aşağıdaki resimde görünen uyarıyı veriyor.
Bu neden olur sizce ?
Ekli dosyayı görüntüle 41275
biz arkadaşla giriyoruz da onda hile var gayet iyi çalışıyor kardeşim aynı burdan giriyor senin başka bir dosya vs açık olabilirmiAynen dostum.
Yok dostum sadece Pubg Mobile hile kullanıyorum o kadar. Oyundan atsa eyvallah ama oyun hileyi algılıyor.biz arkadaşla giriyoruz da onda hile var gayet iyi çalışıyor kardeşim aynı burdan giriyor senin başka bir dosya vs açık olabilirmi
I don't use it. I've never used.well you are new member u are not know
drop your discord id i will help to try
pubg litenin güvenlik duvarı pubg mobilden daha iyi dostum burası hariç her türlü hileyi denedim ben macro esp aim bot nette olan tüm hileleri denedim ben hepsi yasadışı program tespit edip attı beni oyundan zaten 2 gün sonra ban yiyorsun o uyarıyı aldıktan sonra ama burda ban yemedik belli etmedigin sürece tabiki esp kullanıyoruz sadece arkadaşlaYok dostum sadece Pubg Mobile hile kullanıyorum o kadar. Oyundan atsa eyvallah ama oyun hileyi algılıyor.
Dostum oyunda 1 dakika kalabilsem bütün hepsini kapatacağım da, direk resimdeki hatayı verip atıyor oyundan.pubg litenin güvenlik duvarı pubg mobilden daha iyi dostum burası hariç her türlü hileyi denedim ben macro esp aim bot nette olan tüm hileleri denedim ben hepsi yasadışı program tespit edip attı beni oyundan zaten 2 gün sonra ban yiyorsun o uyarıyı aldıktan sonra ama burda ban yemedik belli etmedigin sürece tabiki esp kullanıyoruz sadece arkadaşla
Evet var. O mu yoksa ?c diskinde kprocess diye bi dll varmı ?
Bilgisayarı yeniden başlat sonra açıldıktan sonra direk o dllyi sil sorun çözülcektir.Evet var. O mu yoksa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?