Pubg lite knigth mare hileyi açıyorum oyundan atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadaşlar antreman moduna giriyorum ayarları yapıp oyun direkt olarak kapanıyor zararlı programlar buldu falan bişey demiyor oyun kapanıyor direk neden oluyor yardımcı olabilecek varmı birde aim bot için tuş seçemiyorum tıklanmıyor yardımcı olurssanız sevınırım iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar antreman moduna giriyorum ayarları yapıp oyun direkt olarak kapanıyor zararlı programlar buldu falan bişey demiyor oyun kapanıyor direk neden oluyor yardımcı olabilecek varmı birde aim bot için tuş seçemiyorum tıklanmıyor yardımcı olurssanız sevınırım iyi forumlar
senin bilgisayarın ile ilgili bir sorun olabilir pubg lite'yi tamamen silip tekrar yükle düzelebilir

Üye
6 HİZMET YILI
A proteção do seu computador está desativada? caso contrário, poderão ocorrer erros na execução do programa e fechar o jogo

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
windows defenderi kapat ek olarak dosya kurcalama seçeneğinide kapat

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
cheat engine sprit kullanıyorum harangi birşeyi aktiv edince donuyo ve yanıt vermiyor kapanıyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
turn off your windows defender
kapalı
Post automatically merged:

cheat engine sprit kullanıyorum harangi birşeyi aktiv edince donuyo ve yanıt vermiyor kapanıyor
Tam olarak en uygun değil
Post automatically merged:

[QUOTE = "emrah dogan, post: 2354814, član: 1424034"]
prijatelji prelaze u modus treninga, prilagođavaju postavke i igra se izravno zatvara, pronašli su štetne programe ili se nešto ne kaže, igra se zatvara izravno uzrokovati da se može pomoći, ne mogu odabrati gumb za ciljni bot, na njega se ne klikne.
[/ QUOTE]
Pokušajte ponovo instalirati, a zatim uključite računalo da biste riješili problem, ako to ne pomogne, pokušajte zamijeniti upravljačke programe i vratiti tvrdi disk prije 3 dana

Son düzenleme:
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
oyundan kaynaklı

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kardesim belliki ramin yetmemis youtube ye pubg lite pc out of memory hatasi yaz gelir direk oradan bakip yapa bilrisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...