Boş İnsansın BOOŞ 10 kuruş etmezsinhadi yol al git çoluğa çocuğa emir ver çakma mod seni
bu arada boş boş post kasmakla ne mh'nin değerli bir üyesi nede piyasada şanı olan bir suser olursun![]()
Discord gelsene bi sen burdan boş yapmaya gerek yokhayırdır siyah2-3 sayfa önceki liste bak sonra sende 2-3 zone filan salla hadi abicim
boş laflara karnım tok sikmiyim feriştahını
Görüyorum ki beyin yaşın 0 olduğu kimi normal yaşında 0 neyse senle tartışıp boş mesaj kasmaya gerek yok ama unutma sen dünyadaki low hackerların 1.sisin genellikle ayyıldıztimle çalışırsınız ndndndndndsiktir git lan veletuza hadi almıyım ayağımın altına
abicim uza hadi bak hala kafa açıyorsunboş demeden önce dön kendine bak bomboş post kasmaktan başka ne yapıyorsun? hiçbişey ulan darkcomet bile kullanamayan tipler bana low diyor
![]()
çok teşekkür ederimEpostana gönderildi.
Kodu Nasıl Yüklüyeceğim : Dükkan > Hediye / Kupon > yapıştır
Konu kilit.
e posta bulamadım yada gözümden kaçtı hangi e posta ile yolluyorlarsa kodu veren e posta adresini yazarmısın
edit pubg lite a ait bir e posta iletisi buldum ve baktım herhangibir kod yazmıyor onun yerine birkaç adım yazıyor
bunun gibi
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bana da daha gelmedi sırayla yolluyorlar heralde 2-3 güne kalmaz herkese ulaştırmış olurlar.çok teşekkür ederim
Konu kilit olabilir
23 mayıs da herkese dağıtılcağı yazıyordu e postamdabana da daha gelmedi sırayla yolluyorlar heralde 2-3 güne kalmaz herkese ulaştırmış olurlar.
Hile değil o trojen indirme23 mayıs da herkese dağıtılcağı yazıyordu e postamda
Post automatically merged:
@nader11ndeu @g0dcont
hocam sitede memoryhackers dışında onaylanmamış hile paylaşmak yasak değilmi?