kank bilgim yok sadece source sahibiyim sağlam birini bulsam da simple esp çıkartsamSorun ne ?
ben bi ulaşayım ona. başka varsa yazsın gereksiz yazı yazmayın .Editor var heaven o bu islerden anliyor
kardeşim güzel olan şeyi söyler misin ? spam atmadan önce bir kontrol et istersen rapor.güzel paylaşım eline sağlık
Adam senn metni okumamistir bile direk güzel paylaşım ya boyleleri yüzünden konuyu bilenlerde yazmiyorkardeşim güzel olan şeyi söyler misin ? spam atmadan önce bir kontrol et istersen rapor.
bende de apex legends esp, aimbot source var zamanında da fortnite için vardı hiçbi şey bilmediğim için öyle durdular![]()
bilgin var sanırım öğret o zaman madem öyle diyorsun. dediğin gibi basit değil işte.O kodlari visual studio ile dll dönusturp bypaas edip inejktor ile enjekte edicen işte
Dll yapmasini blmiyoruz ki iste sorun o ogretici bir video olsaEğer apex legends oynuyosan ve dll yapabiliyosan atiyim sana source dosyasını. basit gözükmüyo gibi geldi bana da ondan yani.
- Install Visual studio
- Install Microsoft Driver Development stuff
- Install DirectX SDK and set the directory in the solution settings!
Build kdmapperDownload KD Mapper :facepalm:- Build StrunderSv driver
- Build AmazingWindow
- Build LocalStrunder
- Load StrunderSv into system memory with kdmapper (Gyazo by @
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap)(Run CMD as Admin!)Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Run AmazingWindow (Nothing will be showed, is a transparent window)
- Run LocalStrunder
- Open the game
Madem bliyorsun egitici bir video çekip paylassana bizde ogrenelimbana ulaş dll sökülür takılır![]()
özelden yazdım.bana ulaş dll sökülür takılır![]()
başka yerde spamını kasar mısın iyi günlerMadem bliyorsun egitici bir video çekip paylassana bizde ogrenelim
özelden yazdım.
başka yerde spamını kasar mısın iyi günler
Hile geliştirmek için kod gibi bir şey diyelim.source ne demek ?