hileyi bir kaç kez aç
baya yardımcı oldun eyv
zararlı programlar algılandı hatası için ne yapmam gerekiyor?hilede launch bir ses gelir dııt diye ses geldimi oyunu başlata bas ses gelince hemen launch game yazmasını bekleme ses gelince direk bas o zaman çalışıto launch game yazınca basınca olmuyo
defenderi kapat winows defender control var indir ordan direk kapat tamamenzararlı programlar algılandı hatası için ne yapmam gerekiyor?
maalesef işe yaramadı hala hata veriyordefenderi kapat winows defender control var indir ordan direk kapat tamamen
Visual C++ i indirdin mi teknik destek bölümünde kurucuların kurduğu bir konu var bütün sorunların çözümü orda var linki felan bı göz at hocammaalesef işe yaramadı hala hata veriyor
windows'a gelen son update mi oluyor buAynı sorun bendede mevcuttu. Ama dikkat ederseniz sadece Window 10'un 1903-1909 sürümlerinde çalışır diye eklemiş üretici. O yüzdsen yapmanız gereken. Windows uptade e gelip. Gerekli güncellemeyi yapmak. Bilgisayarı yeniden başlatın. Garanti olsun diye Güvenlik duvarının her birini kapatın. Hile sorun çıkartmayacaktır. (İnsert butonu hileyi açıp-kapatır)
Evet mevcut olan son güncelleme (bkz.Aralık 2019 window güncellemesi). Bende çalıştırdıgımda hiç açılmadan oyundan attı. Uptade de geldim. Ve orada 1909 güncellemesini yükle yazıyordu. Güncelledim ( Sadece 2 dakika kadar sürüyor) Tekrar denediğimde hile başarılı bir şekilde açıldı ( Üstelik ilk oyundan sonra ban yiyorsunuz diyenlere aldanmayın. Sadece esp kullanarak 10-12 oyun oynadım- Bugünde girdim hala kullanıyorum.)windows'a gelen son update mi oluyor bu
windows update yapınca düzeldi sorunum çok teşekkür ederimEvet mevcut olan son güncelleme (bkz.Aralık 2019 window güncellemesi). Bende çalıştırdıgımda hiç açılmadan oyundan attı. Uptade de geldim. Ve orada 1909 güncellemesini yükle yazıyordu. Güncelledim ( Sadece 2 dakika kadar sürüyor) Tekrar denediğimde hile başarılı bir şekilde açıldı ( Üstelik ilk oyundan sonra ban yiyorsunuz diyenlere aldanmayın. Sadece esp kullanarak 10-12 oyun oynadım- Bugünde girdim hala kullanıyorum.)
Sorununuza yardımcı olduğuna sevindim . Rica ederim. İyi oyunlar.windows update yapınca düzeldi sorunum çok teşekkür ederim