- Yasaklandı
-
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
kardeşim ben oraya BOŞ YORUM YAPMAYIN yazdım peki sen şu an napıyorsun arkaplanda çalışan uygulamalarun listesi ne alaka! windows hizmetleri ve uygulamaları dışında birşey çalışmasına hiç izin vermedimarka planda çalışan uygulamaların listesini atabilirmisiniz
ne alaka buda BOŞ YORUM ben oraya daha demin boş yorum yazmadımmmı bana yardımcı olmayacaksanız buraya yorum yazmayın!Onu geç benim arkadaşım hileli biriyle oyunq girdi diye işbirliğinden ban yedi
ben hileden dolayı ban diyorum sen tam ekran yüzünden ban diyorsun (bu arada hilede açmadım)Oyunu tam ekranda ne zaman uzun süre oynasam ban yiyorum pencere moduna aldım sorun kalmadı bunu bir dene istersen..
BOŞ YORUM kardeşim ben az önce ne dedim yani bu soruna çözüm olmayacaksanız bu konuya yorum yazmayın arkadaşsakin ol relax agresifliğe gerek yok
Bu ban kardeşim ban güncellemekle alakası yok eğer bana yardımcı olmayacaksan bu konuya mesaj yazıp beni meşgul etme işim varGüncellemeyi bekle
ben hileden dolayı ban diyorum sen tam ekran yüzünden ban diyorsun (bu arada hilede açmadım)
sakin olayımda hem meşgul ediyorlar beni hemde boş yorum atıyorlar ben napiyim arkadaş ben napiyim?!Kardeşim millet yardımcı olmaya çalışıyor çok biliyorsan kendin çözersin zaten bi milletin dediğini yap olur sakin ol azcık
bende denemedim şöyle yazdılarbunun çözümü yoktur kardeşim eğer hile falan kullanmadıysan büyük ihtimal bir hata olmuştur tekrar yetkililere yazmanı tavsiye ederim neyi yanlış yaptığını sor yetkililere özür dilerim de hallet orda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?