Pubg lite Gereksiz yere ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
temp dosyalarında cheat enginenin dosyaları veya başka veya daha önceden kullandıysan pubg lite hile dosyalarıı kalıyor o yüzden ban yemiş olabilirsin
kardeşim ben oyunda hile açmadım sıkıntı bu zaten hile açmadığım halde ban yedim

AdBlock for politics
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Yorumların %75 i boş yorum :D Bende sıkıldım bunlardan . Neyse bi önerim olacak . Hocam şimdi ban dalgasından yemiş olabilirsin . Eğer daha önce açmamış ama ginede hilesini indirdiysen belki ondanda olabilir . Eğer bu yorumu gereksiz buluyorsan kaldırırım hocam sıkıntı yok .

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yorumların %75 i boş yorum :D Bende sıkıldım bunlardan . Neyse bi önerim olacak . Hocam şimdi ban dalgasından yemiş olabilirsin . Eğer daha önce açmamış ama ginede hilesini indirdiysen belki ondanda olabilir . Eğer bu yorumu gereksiz buluyorsan kaldırırım hocam sıkıntı yok .
hocam bu yorum boş değildi ve teşekkür ederim :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
pubg liteda raporu yiyen banlanıyor saçma bir adaleti var sayfasında temsilcisiyle iletişime geçip suçun yoksaa konuşabilirsin ama banı kaldıracaklarını sanmıoyrum bide 100 yıl atıyolar :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
pubg liteda raporu yiyen banlanıyor saçma bir adaleti var sayfasında temsilcisiyle iletişime geçip suçun yoksaa konuşabilirsin ama banı kaldıracaklarını sanmıoyrum bide 100 yıl atıyolar :)
aynen öyle hocam :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hileyi Açtıysan Adamlar Alıgıladıysa Bandan Kaçamazsın Kardeşim Canın Sağolsun.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aynı durum arkadaşımın da başına geldi oyun ile alakası olmayan bi program veya bir yazılım arka planda çalışıyor ise eğer oyun bazen onu hile olarak görebiliyor saçma bi durum ancak durum böyle yapacak bir şey yok bildiğim kadarıyla

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
arkada program açık olmuş olabilir onuda hile sanmıştır muhtelemen

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Pubg lite donanım banı atmıyor o hesabının banı açılırmı bilmiyorum ama zor yeni hesap aç

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ne alaka buda BOŞ YORUM ben oraya daha demin boş yorum yazmadımmmı bana yardımcı olmayacaksanız buraya yorum yazmayın!
1. Olarak; Kardeşim ruh hastası falan mısın sen? Boş mesaj atan yok sana yardımcı olmaya çalışan var.
2. Olarak; Başka bir oyunda kullandığın hileler, cheat engine, process hacker, fiddler vb. yazılımlar hile olarak algılanabiliyor. Buna dikkat etmek zorundaydın.
Son olarak; İnsanların yardım elini tersleme rica ediyorum.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
1. Olarak; Kardeşim ruh hastası falan mısın sen? Boş mesaj atan yok sana yardımcı olmaya çalışan var.
2. Olarak; Başka bir oyunda kullandığın hileler, cheat engine, process hacker, fiddler vb. yazılımlar hile olarak algılanabiliyor. Buna dikkat etmek zorundaydın.
Son olarak; İnsanların yardım elini tersleme rica ediyorum.
hayır benim öfke sorunum var öfkelendimmi beni hiçbirşey sakinleştiremez 2. si bunların hiçbiri açık değildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...