- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
-
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
kardeşim ben oyunda hile açmadım sıkıntı bu zaten hile açmadığım halde ban yedimtemp dosyalarında cheat enginenin dosyaları veya başka veya daha önceden kullandıysan pubg lite hile dosyalarıı kalıyor o yüzden ban yemiş olabilirsin
bilemiyorumkardeşim ben oyunda hile açmadım sıkıntı bu zaten hile açmadığım halde ban yedim
hocam bu yorum boş değildi ve teşekkür ederimYorumların %75 i boş yorumBende sıkıldım bunlardan . Neyse bi önerim olacak . Hocam şimdi ban dalgasından yemiş olabilirsin . Eğer daha önce açmamış ama ginede hilesini indirdiysen belki ondanda olabilir . Eğer bu yorumu gereksiz buluyorsan kaldırırım hocam sıkıntı yok .
aynen öyle hocampubg liteda raporu yiyen banlanıyor saçma bir adaleti var sayfasında temsilcisiyle iletişime geçip suçun yoksaa konuşabilirsin ama banı kaldıracaklarını sanmıoyrum bide 100 yıl atıyolar
boş yorum yapmayın artık yeter yardımcı olmicaksanız yapmayın vallaha meşgulüm işim var boş yorumlarla uğraşamamn e kadar agrasif bir adamsın sakin ol
sen okumadın galiba hile açtığım için değil gereksiz yere hileden ban yedim!!!!Hileyi Açtıysan Adamlar Alıgıladıysa Bandan Kaçamazsın Kardeşim Canın Sağolsun.
Gereksiz Yere Adamlar Niye Atsınlar Kardeşim.sen okumadın galiba hile açtığım için değil gereksiz yere hileden ban yedim!!!!
ne bilim bana niye soruyosun hile kullanmadan hile kullanmak suçuyla ban yedim işteGereksiz Yere Adamlar Niye Atsınlar Kardeşim.
Ozaman Hiçbir Fikrim Yok Kardeşim Bug Felan Olabilir Mesajlarımı Siliyorum Da (Silinmiyor)ne bilim bana niye soruyosun hile kullanmadan hile kullanmak suçuyla ban yedim işte
1. Olarak; Kardeşim ruh hastası falan mısın sen? Boş mesaj atan yok sana yardımcı olmaya çalışan var.ne alaka buda BOŞ YORUM ben oraya daha demin boş yorum yazmadımmmı bana yardımcı olmayacaksanız buraya yorum yazmayın!
Rica ederim hocam ne demek.hocam bu yorum boş değildi ve teşekkür ederim
hayır benim öfke sorunum var öfkelendimmi beni hiçbirşey sakinleştiremez 2. si bunların hiçbiri açık değildi1. Olarak; Kardeşim ruh hastası falan mısın sen? Boş mesaj atan yok sana yardımcı olmaya çalışan var.
2. Olarak; Başka bir oyunda kullandığın hileler, cheat engine, process hacker, fiddler vb. yazılımlar hile olarak algılanabiliyor. Buna dikkat etmek zorundaydın.
Son olarak; İnsanların yardım elini tersleme rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?