Onaylı Üye
Valla şu an oynamaya devam ilerleyen günlerde ne olur göreceğiz
ayn ondan ama bunlar hiledenEvet öyle hiç normal oyuncu kalmadı oyuna ilgi azalınca
ayn bu yuzden yenı oyun gelirmi acabaPubg lite sitesindende bu bilgiyi verdi içerik güncellmesi gelmiyecek.
vala gelse guzel olurMuhtemelen gelirde oyunlara
bende hile iicn gelemz ama hatalat ıcın gelırHile ve buglar için gelir diye düşünüyorum ama onun haricinde oyuna yenilikler geleceğini düşünmüyorum
ayn zamna gecsın belı olurValla şu an oynamaya devam ilerleyen günlerde ne olur göreceğiz
ama acıklama var pubg lite guncelem yok dıyegelir pubg salmaz
ayn aksam ohyun oynayak dıyoz ful hıle zevk alamıyozözellikle akşam saatlerinde oyun hileden geçilmiyor malesef yeni güncellemede buna yönelik bi içerik gelirmi bilinmez
ayn bu hileler yuzunden oyun kalamdıGeleceğini sanmam getirmeleri için bir amaç yokki farklı bir şey gelse o da hile dolar Hileler oyunun ateşli kılcıdır![]()
vala ne kadar guculu olrsa okadar sorun bosu bousna ban yıyen cok oluryakında antivirüs güçlendiricekler diye biliyorum main hesapla girmeyin beyler
300 yorum atman lazım knkhile indiremiyorum
ayn ya o cok kötu olduyeni güncelleme geldi hileye biraz karışık olmuş ama pubg lite hilesini yüklemek için seçin üye olman lazım