- Yasaklandı
Banlı Üye
pubg lite hack açıyorum dıt diye bir ses geliyor sonra hile kapanıyor lütfen yardım edin
tmm kardeşim yinede saolben kullanamıyorum knk bişey diyemem
peki hileyi hangi tuşla çalıştırcazyani inject oluyor ondan sonra oyunu launcherden açabilirsin iyi forumlar
spam yapma dostum raporlayın beyler şunu ban yesinben kullanamıyorum knk bişey diyemem
İlk olarak oyunu açmadan önce hileyi çalıştır cmd ekranı açılacak yüklenmeler yapılacak ve kapanacak sonrasında oyuna girdiğinde aktif olduğunu göreceksin. Hile ayarlarını değiştirmek için Home tuşuna bas ..pubg lite hack açıyorum dıt diye bir ses geliyor sonra hile kapanıyor lütfen yardım edin
dediklerini yaptım cmd de get last error yazdı virüs programım kapalıhilenin hazır olduğu işaretini veriyor, o sesi verdikten sonra açıcaksın oyunu. yani oyun bip sesinden önce oyun kapalı olmalı..
oldu herkez tşkhilenin hazır olduğu işaretini veriyor, o sesi verdikten sonra açıcaksın oyunu. yani oyun bip sesinden önce oyun kapalı olmalı..
o dıt sesınden sonra oyunu acmanı beklıyor oyunu acıncada enjekte edıyorpubg lite hack açıyorum dıt diye bir ses geliyor sonra hile kapanıyor lütfen yardım edin