Pubg Lite Hack için onaylı üye olmuştum, tekrardan mesajlarım 49'a düşmüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar kime yazacağımı bilemedim, o yüzden buradan konu açayım dedim. Ben sallamasyon yorum yapan biri değilim. Yorumlarımı açıp okursanız göreceksinizdir. Fakat her defasında mesaj sayım düşürülüyor. Onaylı üyeydim, mesajlarımı 49'a geri indirmişler. Hacki indireyim dedim, Pubg lite kısmına geldiğimde fark ettim ki üyeliğim yine onaylıdan düşürülmüş. Bunu yaşayan başka arkadaşlar var mı? Sebebi nedir ne değildir?

Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

İyi forumlar..

ECO
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
mod arkadaşlar robot değil inceleniyor uygunsuz/spam konu varsa siliniyor demek ki olumsuz bakmamak lazım

Üye
7 HİZMET YILI
dostum yazdığın konular silinmiştir büyük ihtimalle bi kontrol et

Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Diliyorum
Süper Üye
7 HİZMET YILI
spam yaptığın için yorumların siliniyor kuralları okursan daha iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Gereksiz, uygunsuz yorumlar ve aynı şekilde konular silindiği için yaptığın yorumlar da silinmiş olabilir.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Merhaba
Eğer spam/flood yorum yapmışsanız, yada bir yorum,konuda kural ihlali işlemişseniz bu size bildirilerek/uyarı verilerek silinir. Ancak bazen gereksiz konu çok fazla olabiliyor. Bunları silmek zorunda kalabiliyoruz. Eğer o konuda yorumunuz varsa otomatik sizin yorumunuzda silinmiş oluyor. Benim tavsiyem her konuya yorum atmayın.Eğer konu başlığı capslock ile açılmışsa, yada yanlış kategorideyse o konuda silinir. Yorumu boşa atmış olursunuz. Bu tarz durumlarda yorum atmadan bize bildirmelisiniz. Biz gerekeni yaparız.KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...