Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
beyler bende injected yazıyo ama oyuna bişey gelmiyo ve kapanıyo injected yazan cmd yeri yardım edebilcek varmı ?
Post automatically merged:

Arkadaşlar kullandığınız VPN leri söyler misiniz acaba? Gerçekten VPN büyük bir sorun :mum:
proxfier

çalışmıyor

Son düzenleme:
  • Konuyu başlatan
  • Moderatör
#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
how to on and off cheats?

the cheat makes lag in the late game sir

use the mouse for on/off cheats, and thats lag not about cheat. Like old Pubg PC version every minitue using ram and ram going %100 until u reached late game. I used that times (on pubg steam) ram/memory cleaner applications.

beyler bende injected yazıyo ama oyuna bişey gelmiyo ve kapanıyo injected yazan cmd yeri yardım edebilcek varmı ?

proxfier

çalışmıyor

harici bi program kullanıyorsan oyuna bişey çizen fps gösterme programı gibi şeylerde buna dahil kapat.

-------

@Yuzaki i added draw fov on my version, it will become today and u'll see your fov.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
use the mouse for on/off cheats, and thats lag not about cheat. Like old Pubg PC version every minitue using ram and ram going %100 until u reached late game. I used that times (on pubg steam) ram/memory cleaner applications.

harici bi program kullanıyorsan oyuna bişey çizen fps gösterme programı gibi şeylerde buna dahil kapat.

-------

@Yuzaki i added draw fov on my version, it will become today and u'll see your fov.
çok sağol düzeldi msi afterborner vardı

bu arada hile mükemmel tek kelime

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
@KetchUpMaze
for Windows 7 when can it be used sir ?

i working for vip version of cheat, currently preview available and doesn't support windows 7.

I installed win7 on machine and i'll check problem on machine then solve crash. So tomorrow prob. i'll be fixed that issues and releasing new version of this cheat :)

Üye
7 HİZMET YILI
@KetchUpMaze Hocam şuan piyasada en iyi proxifer var bunu kullandığım takdir de hilenizi açıyorum fakat otomatik siteye giriş onayı istediğini siteye atıyor fakat proxifer dan dolayı siteden otomatik ban yiyorum yani buraya giremiyorum proxifer açık olduğunda kapattığım zaman giriş yapabiliyorum bunu nasıl çözebiliriz. Bunun yüzünden hileyi aktif edemiyorum yani rica etsem yardımcı olur musun

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
@KetchUpMaze Hocam şuan piyasada en iyi proxifer var bunu kullandığım takdir de hilenizi açıyorum fakat otomatik siteye giriş onayı istediğini siteye atıyor fakat proxifer dan dolayı siteden otomatik ban yiyorum yani buraya giremiyorum proxifer açık olduğunda kapattığım zaman giriş yapabiliyorum bunu nasıl çözebiliriz. Bunun yüzünden hileyi aktif edemiyorum yani rica etsem yardımcı olur musun

Çok basit 2 şekilde kullanabilirsin.

1) MemoryUi açıp hileyi loadlayıp cmd ekranını görünce vpn ye bağlanıp oyuna girmek.
2) Oyuna girip lobide iken vpn bağlantısını kapatıp hileyi çalıştırmak

Üye
7 HİZMET YILI
@KetchUpMaze 1- Yöntemde denedim fakat oyun açılmayı kernel32.dll vs vs vs hatalar veriyor fakat 2. olayı denicem olursa belirtirim bu sorunu yaşayan arkadaşlar da nasıl bir yol izleyeceğini az çok anlamış olur

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Gerçekten yardıma ihtiyacım var, "Oyun bekliyorum" olduğunda cmd penceresiyle herhangi bir hile açamıyorum ama cmd penceresiyle sadece kapanıyor ve başka bir şey olmuyor

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Eğer injected dedikten sonra menü gelmeyenler varsa oyunun ayarlarından ekran bölümünü fullscreen yapsın windowed mode da çalışmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...