Pubg lite hack yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Seçkin üyeden onaylı üyeye dönen hile hakkında yardıma ihtiyacım var hile konusu icerisindeki videoda gösterilenleri birebir yapmama rağmen sonuç alamıyorum hile menusu cıkmıyor bile oyun ayarlarından kenarsız da yaptım onunla da ilgisi yok defender vs ile de ilgisi yok hileyi başarılı bir şekilde enject ediyor cunku sadece hııle menusu vs gelmıyor esp fln yok
(Boş yere yorum atanlar raporlanacak)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
smartscreen in acıkmı kapalımı dostum

Son yaptıgım sey bile olsa bu isi bitirecegim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Cerceveli ekran cikar kardesim genel sorun bu galiba

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kardes pence modunca ac pubg yi oyle ac hileyi ve herseyi yapınca ne kadar bekliyorsun 1 dakişkda falan beklemen gerek oyle acılıyor hile

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kardes pence modunca ac pubg yi oyle ac hileyi ve herseyi yapınca ne kadar bekliyorsun 1 dakişkda falan beklemen gerek oyle acılıyor hile

once hileyi enjecte ediyorum sonra launcherdan oyunu başlatıyorum pencere modunda ardından lobide 1 dk bekliyorum doğru anladım değil mi dostum bir de hile menusu insert değil mi
Post automatically merged:

@pubglite12 boşunu başka yerde yap kardeş hadi

haci dediklerini aynen uyguladim 2 dk da bekledim lobide sonuc yok yine enjecte ediliyor fakat menu vs gelmiyor

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hacım discordun varsa eğer ekran paylaşımı yapıp gösterebilirsen yardımcı olurum

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Seçkin üyeden onaylı üyeye dönen hile hakkında yardıma ihtiyacım var hile konusu icerisindeki videoda gösterilenleri birebir yapmama rağmen sonuç alamıyorum hile menusu cıkmıyor bile oyun ayarlarından kenarsız da yaptım onunla da ilgisi yok defender vs ile de ilgisi yok hileyi başarılı bir şekilde enject ediyor cunku sadece hııle menusu vs gelmıyor esp fln yok
(Boş yere yorum atanlar raporlanacak)
home tuşu ile açılıyor

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
oyunu silip tekrar yükledim adımları güzel şekilde uyguladım oldu herkese teşekkürler sil yükle en baba çözüm her zaman :D

konu kilitlenebilir :)

Web Yazılımı Ve Ağ Güvenliği
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ılk once launcher ac ama oyunu baslatma sonra hıleyı ac yuklenınce baslat arada gelmıyor tekrara denedıgınde olacaktır bende tam ekranda calısıyor kenarsız falann degıl ekranım

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Pencere modunda çalışıyor genelde bazı oyunlarda hileler pubgde buna dahil

Üye
6 HİZMET YILI
bendede daha önce çalışan hile aartık çalışmıyor.oyunu silip yüklesem düzelirmi ? oyuna uzun süre ara verdikten sonra çalışmadı hile

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aynı sorun bendede var kardesim belki günceliyorlardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...