Shun FR
Seçkin Üye
Dostum ben oyundan yeni çıktım hilede hiç bir sorun yok. Hileyi sil tekrar yükle istersenDün geceye kadar hiçbir problem yoktu sorunsuz çalışıyordu az evvel gireyim dedim hileyi aktif ediyorum ses geliyor tam açılıyorken pat oyun kapanıyor bir türlü bulamadım sebebini bilen eden var mı?
boyle spam yapanları raporlayın kolay ban yesin arkdaşslarPubg liteda'da haçk yapmassın be
denedim baya hiç bir sorun yoktu bugün böyle saçma birşey ile karşılaştım lobide açıyordum hep bugün açıyorum mauseyi oynattığım gibi oyun kapanıyorDostum ben oyundan yeni çıktım hilede hiç bir sorun yok. Hileyi sil tekrar yükle istersen
Kapanma yok ama takılma ve donma oluyor aradadenedim baya hiç bir sorun yoktu bugün böyle saçma birşey ile karşılaştım lobide açıyordum hep bugün açıyorum mauseyi oynattığım gibi oyun kapanıyor
yok bende hiç açılmıyor bugün tak direk oyunu kapatıyor neyse bulucaz bir yolunuKapanma yok ama takılma ve donma oluyor arada
knka sistem algılamış olabilir ban atmıyo böyle direk oyundan atıyo sil yeniden yükle olmazsa sistem geri yükleDün geceye kadar hiçbir problem yoktu sorunsuz çalışıyordu az evvel gireyim dedim hileyi aktif ediyorum ses geliyor tam açılıyorken pat oyun kapanıyor bir türlü bulamadım sebebini bilen eden var mı?
Hileyi yönetici olarak çalıştır bide sil tekrar kur öyle deneyok bende hiç açılmıyor bugün tak direk oyunu kapatıyor neyse bulucaz bir yolunu
herşeyi yaptım ya çözemedim bir türlüHileyi yönetici olarak çalıştır bide sil tekrar kur öyle dene
Hile Fixlenmiş olabilir. Kolay gelsin...Dün geceye kadar hiçbir problem yoktu sorunsuz çalışıyordu az evvel gireyim dedim hileyi aktif ediyorum ses geliyor tam açılıyorken pat oyun kapanıyor bir türlü bulamadım sebebini bilen eden var mı?
hıleyı ben sorunsuz kullanıom bı sıl yukle yap duzelır belkı knk
Merak ettimde Sen nasıl kullanıyorsun acaba ???hıleyı ben sorunsuz kullanıom bı sıl yukle yap duzelır belkı knk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?