Çözüldü Pubg Lıte Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba bi hile hakkında soru sorucağım.
Dün arkadaşımla hileli duo girdik tamamen normal bir şekilde oynuyorduk ama sonra karşıdan iki kişi mirimar haritasında dağın arka tarafındayken nasıl oluyorsa bize ateş edebiliyorlardi.
evet dağ arkasından vuruyorlar yanlış okumadınız. yani ilk defa böyle bi hile görüyorum adamı izledğimide duvarlar yok görünüyordu sonra içine girdiler şaşırdım açıkcası acaba sorun şu bu hile başka bir hile midir yoksa orjinal memory hackers sitesinin hilesinde mevcut mu ? zannetmiyorum olduğunu ama bilmediğim özellikler var ise lütfen söyleyiniz. bu arada bi güncelleme şart hileyi çünkü aimbot bölümü düzgün çalışmıyor kafaya kitlensin dedikçe hala aynı şekilde gövdeye kitleniyor bir özellik daha açık ama nasıl çalışıyor anlamadım Shift-aimhead yazıyoraçık fakat shift tuşuna bastığımda birşey olmuyor. önerilerinizi ve düşüncelerinizi saygıyla bekliyorum..

Çözüm
Arkadaşlar merhaba bi hile hakkında soru sorucağım.
Dün arkadaşımla hileli duo girdik tamamen normal bir şekilde oynuyorduk ama sonra karşıdan iki kişi mirimar haritasında dağın arka tarafındayken nasıl oluyorsa bize ateş edebiliyorlardi.
evet dağ arkasından vuruyorlar yanlış okumadınız. yani ilk defa böyle bi hile görüyorum adamı izledğimide duvarlar yok görünüyordu sonra içine girdiler şaşırdım açıkcası acaba sorun şu bu hile başka bir hile midir yoksa orjinal memory hackers sitesinin hilesinde mevcut mu ? zannetmiyorum olduğunu ama bilmediğim özellikler var ise lütfen söyleyiniz. bu arada bi güncelleme şart hileyi çünkü aimbot bölümü düzgün çalışmıyor kafaya kitlensin dedikçe hala aynı şekilde gövdeye kitleniyor bir özellik daha...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Buradaki yazılımda duvardan geçme veya duvara girme gibi bir hile mevcut değil,aynı zamanda aimbot 4/4'lük çalışıyor istersen ayarlarına bir bak dostum olmadı bir daha kur kafaya kilitlenmesi için shift e basacaksın
Kardeşim dediğin gibi bastım ve oldu fakat şöyle bir durum var o shift tuşu çok ters yani nasıl desem hem ona basıp hem mause tutamam çok ters düşüyor uzun olan shift tuşundan bahsediyorum. diğer sol tarafta ki shift tuşu olsaydı daha kullanışlı olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...