Böyle düşünürsen ban yersin işte çünkü bu bir mobil oyun değil dahada gelişmişi oldugu için hem algoritma seni takip ediyor hem tarama programı.Tarama programı arka planda çalışan programları tarayarak ban atıyor kısacası hile açman imkansız.Açsan bile 1 2 3.de gümlersin.Mobilede bile bu kadar çok kişi ban yiyorken lite sürümde ban yememe ihtimalin yok.1 kerede ban yedikten sonra bu işin geri dönüşü yok haberiniz olsun.Algoritma oyun içi hareketlerinizi reportlarınızı incelerken tarama programı çalışan programları tarayarak ban atıyor.Duydugum kadarıyla çalışmasına bile gerek yokmuş sanırım bilgisayarında hackle ilgili bir dosya olması bile yetiyormuş ban yemen için bir iki kişiden böyle birşey duymuştum.Hatta çocuk vpn ile lite hilesiz giriyormuş mobilede hile açıyormuş liteda hile açmamasına ragmen donanım banı yemiş.Donanım banı falan filan olayı vardır ama yalnızca esp açarsan yine yakalanmazsın tahminimce yani açanlar olur illa ki
Denemesi bedava buyur aç tecrubelerini bizimle paylaş memnun oluruz.Yav abartıyorlar ne işlemci banı boş yapıyor adamlar 1.kere donanım banı hwıd banı pubg mobildede aynı sistem var hwid spoofer die birşey var.
dınanın numarası değiştirmemiDonanım Banından Kurtulmak Çok Basit Onunda Bir Programı Var
Böyle düşünürsen ban yersin işte çünkü bu bir mobil oyun değil dahada gelişmişi oldugu için hem algoritma seni takip ediyor hem tarama programı.Tarama programı arka planda çalışan programları tarayarak ban atıyor kısacası hile açman imkansız.Açsan bile 1 2 3.de gümlersin.Mobilede bile bu kadar çok kişi ban yiyorken lite sürümde ban yememe ihtimalin yok.1 kerede ban yedikten sonra bu işin geri dönüşü yok haberiniz olsun.Algoritma oyun içi hareketlerinizi reportlarınızı incelerken tarama programı çalışan programları tarayarak ban atıyor.Duydugum kadarıyla çalışmasına bile gerek yokmuş sanırım bilgisayarında hackle ilgili bir dosya olması bile yetiyormuş ban yemen için bir iki kişiden böyle birşey duymuştum.Hatta çocuk vpn ile lite hilesiz giriyormuş mobilede hile açıyormuş liteda hile açmamasına ragmen donanım banı yemiş.
Tamam bende 1 aydır sekmeme kullanıyorum ban yemiyorum ona bakarsak.Sen o kadar cümle içinden sadece bunu alıp örnek veriyorsan diycek birşeyim yok.Ban yiyebilirsin diyorum kesin %100 yersin demiyorum mesela ben sekmeme kullandıgım halde yemedim.Kullanmandan çok nasıl kullandıgında önemli.Kardeş aylardır mobile da esp kullanırım henüz ban yokYalnızca esp kullanımı çoğu oyunda sıkıntı yaratmaz. Hani dedin ya pubg mobile da bile bu kadar kişi ban yiyorken o dediğin kişiler esp harici hile kullananlar
Tamam bende 1 aydır sekmeme kullanıyorum ban yemiyorum ona bakarsak.Sen o kadar cümle içinden sadece bunu alıp örnek veriyorsan diycek birşeyim yok.Ban yiyebilirsin diyorum kesin %100 yersin demiyorum mesela ben sekmeme kullandıgım halde yemedim.Kullanmandan çok nasıl kullandıgında önemli.Zaten tarama programı olduktan sonra ne kullandıgının bir önemi yok açman yada bulundurman halinde ban yersin.Neyse açın burayada yazın birşey olmazsa bizde açarız yine içine sıçılır serverin.Kendi severimizi kendimiz boklayalım dimi.
![]()
evetdınanın numarası değiştirmemi