Pubg Lite Haksız Ban ve Sonrası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar dün itibariyle bilgisayarımda hile olmadığı halde uyarılmadan ban yedim.Oyun öncesinde Malwarebytes premium ile zaten sistemi taratmıştım.İşin garip tarafı admine mesaj attım baştan sona oyunumu izleyin dedim ve oyundaki kullanıcı adını sordu bende söyledim ama kullanıcı adın yanlış diyor bildiğiniz kodlayarakta söyledim yine yanlış diyor.Ban yediğim için hesaba girip yapamıyorum ve kullanıcı adınıda göremiyorum bunu nasıl öğrenebilirim ?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
yan hesap acib arkadas arama kismindan eski adini ara cikar

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben de hile kullanmadığım halde ban yedim hatta vpn ile oyun yurt dışı üklere sürüldüğünden beri oynuyordum ve bana da ban yemek nasip oldu desteğe yazdım henüz bir geri dönüş yok

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Sırf bu yüzden şuan bilgisayarımı formatlıyorum.O kadar saçma sistemleri varki e posta adresine kayıtlı olan hesapları bile göremeyip sana soruyorlar.Sanki tek e posta adresiyle 10 tane hesap açabiliyormuşsun gibi.Arkadaşın dediği gibi yan hesap açıp asıl hesabı aratarak bulmaya çalışacağım

Üye
6 HİZMET YILI
benimde banlandı oyunda hileyi açmadım ama pc de olması bile yetti banlanmam için galiba oyuna bile gireemedim uçağa geri sayım 8 e kadar geldi attı oyundan 5 6 kezden sonra ban landım

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
AutoHotkey tarzı programlar , Cheat Engine , Macro yaratma programları , her türlü oyunun hile dosyaları ban sebebidir.
Bilgisayarınız da bulunması yeterli açmanıza gerek yok.
Saçma ama böyle.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
steam pubg de olduğu gibi zararlı bi program bilgisayarda yüklü iken oyunu başlatmıyo onu silip tekrar girmenizi istiyo fakat steam pubg dekinin aksine lite de silip tekrar giriyosunuz sıkıntı yok ama ertesi gün ban yiyosunuz oyunun bu hatasını reportlayalı aylar oldu fakat sallayan olmadı :mum:(procces hacker 2 programını mobil pubg emilatör düzgün başlatılamadı dediğinde bilgisayarı acıp kapatmaktan bıktığım için kullanıyodum normal görev yöneticisinin görmediği tencent uygulamalarını o program ile sonlandırdıktan sonra acılıyordu lite dan o program yüzünden 2-3 kez ban yemiştim :cryangry:)

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
AutoHotkey tarzı programlar , Cheat Engine , Macro yaratma programları , her türlü oyunun hile dosyaları ban sebebidir.
Bilgisayarınız da bulunması yeterli açmanıza gerek yok.
Saçma ama böyle.
benim mousem'de hızlı tıklama tuşu vardı o yüzden ban yemiş olabilirmiyim
mouse : gamemaster preo my game gaming mouse

Üye
6 HİZMET YILI
Ne gariptir ki bu konuyu da hile sitesine açıp fikir beyan edip düşünceleri almaya çalışıyorsun :)
Kardeşim sana önerim, 3.parti ne kadar yazılım varsa PLite direk algılayıp önce "Hile tespit edildi." uyarısı ile oyundan atar. O gün içinde girebilirsin hesaba tekrar fakat 24 saat sonra otomatikman sistem tarafından hesap 100 yıl ban yer. Bu banlar otomatik atılır ve hiçbir şekilde açılmaz. Asla dönüp de ticket atmayın yetkililere. Hiçbir koşulda ve sebepte açmazlar otomatik atılan banları. Hadi geçmiş olsun, git soğuk suyunu iç.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ne gariptir ki bu konuyu da hile sitesine açıp fikir beyan edip düşünceleri almaya çalışıyorsun :)
Kardeşim sana önerim, 3.parti ne kadar yazılım varsa PLite direk algılayıp önce "Hile tespit edildi." uyarısı ile oyundan atar. O gün içinde girebilirsin hesaba tekrar fakat 24 saat sonra otomatikman sistem tarafından hesap 100 yıl ban yer. Bu banlar otomatik atılır ve hiçbir şekilde açılmaz. Asla dönüp de ticket atmayın yetkililere. Hiçbir koşulda ve sebepte açmazlar otomatik atılan banları. Hadi geçmiş olsun, git soğuk suyunu iç.

Garip olan buraya konu açan veya mesaj atanları hileci olarak algılayan bir beyin yapısına sahip olman.Pubg lite ın arka planda çalışan tüm uygulamaları kontrol ettiğini bilmeyecek kadar da cahil değilim.Ban yediğim esnada bilgisayardan ccleaner ve malwarebytes dışında hiçbir 3. parti yazılım yoktu.Sadece win 8.1 i orjinal yapmak için kullandığım KMSpico kuruluydu.Muhtemelen malwarebytes inde hacktool olarak gördüğü bu uygulamayı oyunda hile olarak gördü.

Üye
8 HİZMET YILI
neden ban yedim ben ya hile falanda kullanmadım sadece Vpn vardı o da ilk açıldığında diğer ülkelerden girmek içindi :(

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Norecoil programı ile defalarca kullandım.4 Kere ban yedim.Normal şartlarda ban yemiyorsun ama report ettikleri için overwatch'a düşüyor.Haliyle ban yiyon.Mermi sekmeme artık gerekmiyor.Çok seken silahları biraz ayarladılar.Şuan memnunum...

Myia
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
I used CE to modify whether there was an anti-ban document when recoilless was banned for ten years.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Haksız ban atabilir ama illaki hile sistemi algılamıştır belki başka bi hile varsa pcde

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bazı makro özelliği olan mauslari hile olarak algılayabiliyor oyun.

ı wont sell my soul for money xd
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arka planda pc yi tarıyor hile programı vs oldummu direk ban atıyor

I m dead inside
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
abi arka planlar programlar Launcher tarıyor banain sebebi de o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...