- Yasaklandı
Banlı Üye
arkadaşlar dikey hassasiyet olarak 1.20 kullanabilirsiniz bu bir tavsiyedir yanlış algılamayın
yakın bakış hassasiyeti yaniSagol tavsiye için scop ayarları da verirsen memnun kalirız.
yakın bakış hassasiyet yani holo veya lazer:32 2x dürbün :31 3x dürbün:24 4xdürbün:29 6x dürbün:30 8xdürbün:29 ama herkesinki farklıdır ama ben bu ayarlarla 4500 rankta elmas rankına ulaştım yani güzel bir ayarSagol tavsiye için scop ayarları da verirsen memnun kalirız.
deneyeceğim umarım daha iyidir saol bilgi içinarkadaşlar dikey hassasiyet olarak 1.20 kullanabilirsiniz bu bir tavsiyedir yanlış algılamayın
ne demek kardeşimdeneyeceğim umarım daha iyidir saol bilgi için
ben de youtube da gördüm yoksa bende 1.35 oynuyodum değişeli 1-2 ay oldubende 1.20 kullanıyorum bi youtube kanalında görmştüm alışmam uzun zaman aldı ama güzel bende tavsiye ediyorum
benimki de 1.50 deydiben de youtube da gördüm yoksa bende 1.35 oynuyodum değişeli 1-2 ay oldu
Ellerine saglık kardeşim ayarlar için. Deneyeceğim inşallah iyi olur bakalmyakın bakış hassasiyeti yani
yakın bakış hassasiyet yani holo veya lazer:32 2x dürbün :31 3x dürbün:24 4xdürbün:29 6x dürbün:30 8xdürbün:29 ama herkesinki farklıdır ama ben bu ayarlarla 4500 rankta elmas rankına ulaştım yani güzel bir ayar
biraz yavaş ama sprey için çok güzel bir hassasiyet benim rankım elmastı yani bu hassasiyet güzel ama herkesin ayarı farklı ama deniyebilirsinDaha yavas mi hareket ediyor o sekilde?
benimki de 1.50 deydi
ne kadar yavaş olursa spray o kadar iyi oluyo kanka akışırsınbiraz yavaş ama sprey için çok güzel bir hassasiyet benim rankım elmastı yani bu hassasiyet güzel ama herkesin ayarı farklı ama deniyebilirsin
Post automatically merged:
oyundaki ismim büyük harflerle tr_global_tr eklersen oynayabliriz sana kalmış![]()
Deneyeyim teşekkür ederim.biraz yavaş ama sprey için çok güzel bir hassasiyet benim rankım elmastı yani bu hassasiyet güzel ama herkesin ayarı farklı ama deniyebilirsin
Post automatically merged:
oyundaki ismim büyük harflerle tr_global_tr eklersen oynayabliriz sana kalmış![]()
ayn zaten hızlı bir hassasiyetde spreyin güzel gitmez ama reflex için iyidir ben yinede yavaş kullanıyorumne kadar yavaş olursa spray o kadar iyi oluyo kanka akışırsın