Onaylı Üye
Bilgisayarda hile programı falan da yok bir tek mouse da macro var o kadar ki onu da oyun içerisinde kullanmıyorumBende aynı hatayı alıyorum
Mouseunda macro var mı senin?aynen knk bendede oluyor o bende bunu sormak için girmiştim siteye baktım önce sen sormuşsunacil çözüm lazım bana
bende macro da yok hiç bi sey yokMouseunda macro var mı senin?
Hocam hiçbir yerde bulamadım nasıl bir soruna düşmüşüz böyleBende de aynı hatayı veriyor oyun bekleme lobisinde çözümünü bilen yok mudur acaba?
Şimdiden teşekkürler.
Ben de bulmaya çalışıyorum sabahtan beri ama yok hiç bir yerde,proxifierdan kaynaklanan sorun olduğunu iddia eden youtube videoları mevcut fakat bilgisayarımda ne proxifier ne de üçüncü parti herhangi bir uygulama mevcut anlayamadım açıkcası umarım en kısa zamanda çözümü bulunur sen bulursan buraya atmayı ihmal etme dostum ben de aynısını yapacağım.Hocam hiçbir yerde bulamadım nasıl bir soruna düşmüşüz böyle
Dostum çok absürt bir hareketle yaptım Pubg'yiBen de bulmaya çalışıyorum sabahtan beri ama yok hiç bir yerde,proxifierdan kaynaklanan sorun olduğunu iddia eden youtube videoları mevcut fakat bilgisayarımda ne proxifier ne de üçüncü parti herhangi bir uygulama mevcut anlayamadım açıkcası umarım en kısa zamanda çözümü bulunur sen bulursan buraya atmayı ihmal etme dostum ben de aynısını yapacağım.
Bilgisayarı yeniden başlatmayı denedin mi? Ben yeniden başlattım oldu.Ben de bulmaya çalışıyorum sabahtan beri ama yok hiç bir yerde,proxifierdan kaynaklanan sorun olduğunu iddia eden youtube videoları mevcut fakat bilgisayarımda ne proxifier ne de üçüncü parti herhangi bir uygulama mevcut anlayamadım açıkcası umarım en kısa zamanda çözümü bulunur sen bulursan buraya atmayı ihmal etme dostum ben de aynısını yapacağım.
Denedim şimdi kardeşim harbiden dediğin gibi düzeldi klasik pubg sorunları işteBilgisayarı yeniden başlatmayı denedin mi? Ben yeniden başlattım oldu.
Teşekkür ettim bu arada sağolasın.Denedim şimdi kardeşim harbiden dediğin gibi düzeldi klasik pubg sorunları işte![]()