Pubg Lite (Hata alıyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyun içerisinde maç bulununca 10-15 saniye oyunda kalıyor ardından bu hatayı veriyor ve oyundan atıyor :

Çözümü var mıdır?

Ekli dosyalar

• hataa.png
    hataa.png
    6.7 KB · Görüntüleme: 94
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
aynen knk bendede oluyor o bende bunu sormak için girmiştim siteye baktım önce sen sormuşsun :) acil çözüm lazım bana

Üye
7 HİZMET YILI
Bende de aynı hatayı veriyor oyun bekleme lobisinde çözümünü bilen yok mudur acaba?
Şimdiden teşekkürler.

Üye
7 HİZMET YILI
Hocam hiçbir yerde bulamadım nasıl bir soruna düşmüşüz böyle
Ben de bulmaya çalışıyorum sabahtan beri ama yok hiç bir yerde,proxifierdan kaynaklanan sorun olduğunu iddia eden youtube videoları mevcut fakat bilgisayarımda ne proxifier ne de üçüncü parti herhangi bir uygulama mevcut anlayamadım açıkcası umarım en kısa zamanda çözümü bulunur sen bulursan buraya atmayı ihmal etme dostum ben de aynısını yapacağım.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ben de bulmaya çalışıyorum sabahtan beri ama yok hiç bir yerde,proxifierdan kaynaklanan sorun olduğunu iddia eden youtube videoları mevcut fakat bilgisayarımda ne proxifier ne de üçüncü parti herhangi bir uygulama mevcut anlayamadım açıkcası umarım en kısa zamanda çözümü bulunur sen bulursan buraya atmayı ihmal etme dostum ben de aynısını yapacağım.
Dostum çok absürt bir hareketle yaptım Pubg'yi :D Bilgisayarı yeniden başlattım oyunu açtım düzeldi

AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
3.ncü parti yazılım var process hacker gibi

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bilgisayarı yeniden başlatmayı denedin mi? Ben yeniden başlattım oldu.

Üye
7 HİZMET YILI
ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
İşlemci banı yemişssin o banı acamassında geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...