Seçkin Üye
Başlata basıyorum lütfen Birdaha Başlat Yazısı Geliyor Ve Girmiyor Nedeni Nedir? NOT: Spam Değil.
öncelikle windows 10 mu kullanıyosun bide oyunuBaşlata basıyorum lütfen Birdaha Başlat Yazısı Geliyor Ve Girmiyor Nedeni Nedir? NOT: Spam Değil.
oyunu kenarsızda başlatBaşlata basıyorum lütfen Birdaha Başlat Yazısı Geliyor Ve Girmiyor Nedeni Nedir? NOT: Spam Değil.
öncelikle windows 10 mu kullanıyosun bide oyunuBaşlata basıyorum lütfen Birdaha Başlat Yazısı Geliyor Ve Girmiyor Nedeni Nedir? NOT: Spam Değil.
oyunu kenarsızda başlatBaşlata basıyorum lütfen Birdaha Başlat Yazısı Geliyor Ve Girmiyor Nedeni Nedir? NOT: Spam Değil.
hileyi açmadan oyuna gir ayarlardan görüntü modunu kenarsız yap ve oyundan çık defender ve virüs programını kapatıp hileyi aç ve oyuna gir bu kadar[QUOTE = "valtryek, gönderi: 2357025, üye: 1138730"]
öncelikle windows 10 mu kullanıyosun bide oyunu
oyunu kenarsızda başlat
[/ALINTI]
Windows 10 Kullanıyorum oyunu Kenarsızda Nasıl Başlatabilirim ?
oyunda hile aktif olunca görüntü modunu tam ekran yapabilirsin ayrıcahileyi açmadan oyuna gir ayarlardan görüntü modunu kenarsız yap ve oyundan çık defender ve virüs programını kapatıp hileyi aç ve oyuna gir bu kadar![]()
1903 1909 sürümleri[QUOTE = "valtryek, gönderi: 2357025, üye: 1138730"]
öncelikle windows 10 mu kullanıyosun bide oyunu
oyunu kenarsızda başlat
[/ALINTI]
Windows 10 Kullanıyorum oyunu Kenarsızda Nasıl Başlatabilirim ?