23 May 2019 #1 akbabax3 A Üye Katılım 2 May 2016 Mesajlar 37 Tepki puanı 0 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Gencler ben almanyada yasiyorum ve birkac vpn programi denedim yinede PUBG Lite ye giremiyorum bölgeniz icin uyumlu degil cikiyor nasil baglanabilirim bir bilginiz varmi aceba
Gencler ben almanyada yasiyorum ve birkac vpn programi denedim yinede PUBG Lite ye giremiyorum bölgeniz icin uyumlu degil cikiyor nasil baglanabilirim bir bilginiz varmi aceba
24 May 2019 #2 h4emRe Doomsday is approaching Ultra Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 1,709 Çözümler 5 Tepki puanı 684 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Başka hatalar veya hata alıyorsan kendi sitesinden bakabilirsin. Oyla 0 Olumsuz oyla
15 Haz 2019 #3 Baseult B Üye Katılım 14 Haz 2019 Mesajlar 40 Tepki puanı 4 6 HİZMET YILI Pubg Lite'ın giriş yapma ekranı kapalıyken vpn'yi aç Türkiye'ye bağlan sonra pubg lite aç giriş yap olması gerekiyor Oyla 0 Olumsuz oyla
Pubg Lite'ın giriş yapma ekranı kapalıyken vpn'yi aç Türkiye'ye bağlan sonra pubg lite aç giriş yap olması gerekiyor