Çözüldü Pubg Lite ile ilgili bi sorum var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hayatı ciddiye almayan gerçek eğlenendir
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba ben pubg lite hilesini açıp pubg ye giriyorum başlat a tıkladığımda bekleme alanında bi anda oyundan atıyor ve ''bilgisayarınızda şüpheli programlar bulundu diye mesaj geliyor'' yardım edin pls

Çözüm
Millete bak defenderi kapat yazmış bilgisiz insanlar toplanmış buraya, dostum daha önce bilgisayarda pubg dışında bir hile programı dll olsun exploit olsun injector olsun varsa vs sil
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Güvenlik duvarını tamamen kapat tekrar dene bilgisayarda herhangi hileyle alakalı bir dosya olursa açmıyor diye biliyorum

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Defender control yazılımı var bunu kullandığın vakit windows defenderi istediğin zaman kalıcı olarak açar kapatırsın arkada tekrar açılmaz yaşadığın durumda bundan kaynaklanıyordur av programı kullanmadığına göre hilede ve çalışmasında bir sorun yok veya zararlı herhangi bir durum

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Millete bak defenderi kapat yazmış bilgisiz insanlar toplanmış buraya, dostum daha önce bilgisayarda pubg dışında bir hile programı dll olsun exploit olsun injector olsun varsa vs sil

Çözüm
``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Windows defender yani güvenlik duvarını kapat sorunun çözülecektir eğer hala devam ederse özelden mesaj at Team viever ile bağlanır çözeriz :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
sağ alt taraftaki araç çubuğundan mesaj kutusuna tıkla. ardından açılan bölümden tüm ayarlara tıkla ve, güncelleştirme ve güvenlik bölümünden önce windows güncelleştirmelerini kontrol edip ardından bütün windows security ayarlarını aktif den çıkar. pc yi tekrar başlat ve yine dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...