ustadım pung emılatorden gırıyorum benhangi pubg olduğuna bağlı pubg lite ve steam ise onlar seçkin üye ve üstü üyeler kullanabilir pubg mobil ise yardım ederim
gameloop tan giriyorsun yani pubg mobile o kolayUSTADIM PUNG EMILATORDEN GIRIYORUM BEN
evet ama burda arkadas teamwiwerdw yardımcı olabılırım demıstı .ben beceremedım degameloop tan giriyorsun yani pubg mobile o kolay
WOWmageX#0917 dc den ekle yardımcı olurum sanaEVET AMA BURDA ARKADAS TEAMWİWERDW YARDIMCI OLABILIRIM DEMISTI .BEN BECEREMEDIM DE
puedes irte de aquiComo puedo ser miembro confirmado.?
ekledım kabul etmedıWOWmageX#0917 dc den ekle yardımcı olurum sana
bana istek gelmedi sen at dc yi bide ben sana yollıyım istekekledım kabul etmedı
bana istek gelmedi sen at dc yi bide ben sana yollıyım istek
first u need to comment 50 times for confirmed member firsthow do i become a verified member
herseyı denedım .bu son guccelleme gelmeden once hıleye .acıyoprdum .ama sımdı sadece hıle bolumu acıyor ama benı siteye yonlendırmıyor olece kalıyor.oyunu veya hileyi komple silip tekrar yükleyebilirsin
dun aksam attıgım ıcın bugunde bu sorunla karsılasıyorum zatenformat atmayı düşünebilirsin , bazen içinden çıkamadığın durumlarda kesin çözüm olabiliyor.