Çözüldü pubg lite hile açılmadan oyundan atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
çoğunlukla hile yükleniyor ama açılmıyor, bekliyorum açılmadan oyundan atıyor hata çözümü var mı ?

Çözüm
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
Pencereli moda al F6 bas.
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
Pencereli moda al F6 bas.

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
oncesinde baska bir oyunun hilesi acmıs olabilirsin çözümü %temp% dosyasını tamamen temizleyip tekrar hileyi acmandır

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yönetici olarak çalıştır hileyi belki sorunun çözülebilir oyun dosyalarını doğrulama tarzı bir şey olsa onu yap diyecem de yok

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
oncesinde baska bir oyunun hilesi acmıs olabilirsin çözümü %temp% dosyasını tamamen temizleyip tekrar hileyi acmandır
her zaman olmuyor tabiki yani bunu bazen yapıyor normalde kullanıyorum hileyi :D çözümü varsa hiç yapmasın diye açtım ve %temp% dosyalarını hep siliyorum yönetici çalıştırıyorum :D
Post automatically merged:

Oyunu pencere modun da açmayı dene
pencere modunda pc kasıyor :(

Elbet Bir Gün
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
çoğunlukla hile yükleniyor ama açılmıyor, bekliyorum açılmadan oyundan atıyor hata çözümü var mı ?

dostum onun taktiğini vereyim inject ettikten sonra pubg lite launcher başlat bastığın zaman siyah ekran geliyor orda başka bi program uygulama ya geç tam ekran olsun mesela opera chrome gibi sürekli onun üzerinde tıkla fln büyüt sonra arkadan dıt sesi geliyo oyun ekranı geliyo direk inject ederken sıkıntı oluyo bilmiyorum direk kapatıyo kendini böyle çözebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dostum onun taktiğini vereyim inject ettikten sonra pubg lite launcher başlat bastığın zaman siyah ekran geliyor orda başka bi program uygulama ya geç tam ekran olsun mesela opera chrome gibi sürekli onun üzerinde tıkla fln büyüt sonra arkadan dıt sesi geliyo oyun ekranı geliyo direk inject ederken sıkıntı oluyo bilmiyorum direk kapatıyo kendini böyle çözebilirsin
şöyle saçma birşey var ki ben siteden çıkış yaptığım zaman hile yükleniyor çoğu zaman ama bazen çıkış yapsam da açılmıyor :D ben bide hileyi lobide açıyorum injekt ediyorum

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
her zaman olmuyor tabiki yani bunu bazen yapıyor normalde kullanıyorum hileyi :D çözümü varsa hiç yapmasın diye açtım ve %temp% dosyalarını hep siliyorum yönetici çalıştırıyorum :D
Post automatically merged:

pencere modunda pc kasıyor :(
Oyun normal de pencere modun da açılıyor. Oyunu açtıktan sonra geçiş yapabilirsin

Elbet Bir Gün
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
şöyle saçma birşey var ki ben siteden çıkış yaptığım zaman hile yükleniyor çoğu zaman ama bazen çıkış yapsam da açılmıyor :D ben bide hileyi lobide açıyorum injekt ediyorum

ben şu şekilde

loader açık pubg lite başlat yazısını gördüğümde siteden injectliyorum sonra pencere geliyor memoryhacker fln load yazısını görünce direk pubg lite launcher başlat tıklıyorum direk oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ben şu şekilde

loader açık pubg lite başlat yazısını gördüğümde siteden injectliyorum sonra pencere geliyor memoryhacker fln load yazısını görünce direk pubg lite launcher başlat tıklıyorum direk oluyor
benim de aynı şekilde ama ben lobide açıyorum launher game yazıyor 2. cmd ekranında sonra oto kapanıyor o ama işte bazen açılmıyor onu çözemedim :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kankam şyöle yapıcaksın pencere moduna al oyunu hileyi çalıştır 20 saniyede açılıyor bende neyse açıldıktan sonra tam ekran moduna geri al devam et ama hileyi çalıştırırken penceredeyken çalıştırman lazım bende yaşamıştım o sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...