Pubg Lite Hile ayarları ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar pubg lite hile ayarları nasıl olmalı ben sadece esp açıyorum silah acaip tepiyo ve rakini zor vuruyorum.Hilenin aim ayarlarını yada sizin kullandığınız özellikler neler resim halinde sadece aim ve mcsetting bölümünü atabilirmisiniz

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
play clean u dont have to set stting

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim mcsetting bölümünde aim var ordan ctrl seç veya capslock ona basarak adama ateş edersen silah sekmez

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bende battle mod'u merak ediyorum tik atınca ne oluyor ban yememek için kullanmıyorum özellikleri neler bilen yazabilir mi?

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aimbot LBUTONU yap senin için daha kolay olur :)

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
bende battle mod'u merak ediyorum tik atınca ne oluyor ban yememek için kullanmıyorum özellikleri neler bilen yazabilir mi?

1 gün ban atıyor ben herşeyi fulledim oynadım :)
Post automatically merged:

kardeşim eğer kullanıyorsan sadewce aimbot ve mc settin bölümünü fotolarmısın.buraya atsan bende ona göre yapsam

senin için oyuna girip fotoğrafını çekip atacağım 1 saniye

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kardeşim aim bot ve no reocil ayarlaım bu benim başka yardım edebileciğim bişey varsa soylebilirsinpubg 1.pngpubg 1.pngpubg 1.pngpubg 2.pngpubg 3.pngpubg 2.pngpubg 1.pngpubg 2.pngpubg 1.pngpubg 2.png

Ekli dosyalar

• pubg 4.png
    pubg 4.png
    1.9 MB · Görüntüleme: 8
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Keşke biz de kullanabilsek ama bakalım kullancaz inşallah eğer ozamana kadar beklersen ben kendi ayarlarımı atarım sana kardeşim.

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
ıtemlerı kapatma kankam kompe kısayol bu arada full ozellık acın reporttan yersınız sadece adamlar sızı report eder :D pubg mobıle gıbı deıl

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar pubg lite hile ayarları nasıl olmalı ben sadece esp açıyorum silah acaip tepiyo ve rakini zor vuruyorum.Hilenin aim ayarlarını yada sizin kullandığınız özellikler neler resim halinde sadece aim ve mcsetting bölümünü atabilirmisiniz
Kanka aim bot type angel yap ben öyle kullanıyorum adamı takip ediyor otomatik

momoland[jooE]fanı
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
battle modu açınca sadece düşman gözüküyor item, silah, araç, drop vs hepsini kapatıyor

momoland[jooE]fanı
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
aimbotu açarsan silah tepmez düşmana kitlendiğin için.
aimbot açmıyacağım diyorsan site de uygulama var ateş ettiğinde silahı otomatik aşağı çekiyor onu öneririm

It was all a dream.
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Gerekli cevaplar verilmiştir. Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...