bir şeyler ters gidiyor. Çözülmeden yeni hesap açamam. Sürekli ban yemek istemiyorum.onla alakası yoktur dostum. şanssızlık olmuş sadece. yeni çardan devam
Paylaşımlara baktım ama işe yarar bilgi ile karşılaşamadım.Onu bende açık bırakıyorum ama böyle bir sorunla karşılaşmadım henüz. Her ihtimale karşı bir full virüs yazılımı indirip pc ni temizle. Temiz bir hesap, temiz bir pc ile başlangıç yapmış olursun. Oyun içi ayarlara da dikkat etmeni tavsiye derim. Forumda birkaç paylaşım olmuş onlara bir göz at.
Bir arkadaşımızın verdiği ayarlar mesela şu şekilde;Paylaşımlara baktım ama işe yarar bilgi ile karşılaşamadım.
ayar panelleri hiç açılmadı lobi açılmadan direk ban yedim.Bir arkadaşımızın verdiği ayarlar mesela şu şekilde;
Mode 2
R button
Neck
Fov 90
Mouse speed 60
Smooth 10
Misc Setting --> Hit instantly açarsan ölme şansın 0
shifte basınca kafaya aim alıyor bunuda sniper ile kullanırsanız tam olur ^^
Bir arkadaşımızın verdiği ayarlar mesela şu şekilde;
Mode 2
R button
Neck
Fov 90
Mouse speed 60
Smooth 10
Misc Setting --> Hit instantly açarsan ölme şansın 0
shifte basınca kafaya aim alıyor bunuda sniper ile kullanırsanız tam olur ^^
Bunun için dediğim gibi bilgisayardaki virüs varsa eğer hepsini temizle. Yeni bir hesap açıp normal başlat önce. Bir bak bakalım mouse driver yüzünden falan ban atıyordu bir ara belki aynı problem sende de şuan vardır. Eğer ki bir sıkıntı çıkmıyorsa xfp yüklersin devam edersin. Sorun büyük ihtimalle çözülür.ayar panelleri hiç açılmadı lobi açılmadan direk ban yedim.
Ana hesabımı normal açtım banlanma olmadı.Beraber oynamak istersen gireriz müsait olduğumuzda.
Bunun için dediğim gibi bilgisayardaki virüs varsa eğer hepsini temizle. Yeni bir hesap açıp normal başlat önce. Bir bak bakalım mouse driver yüzünden falan ban atıyordu bir ara belki aynı problem sende de şuan vardır. Eğer ki bir sıkıntı çıkmıyorsa xfp yüklersin devam edersin. Sorun büyük ihtimalle çözülür.
İlk defa mı giriş yapıyorsun peki bu smurf hesabına. Daha önce başka bir hareketinden dolayı suçlu bulunup ban yemiş olmalısın yoksa direk ban atmamalı.Ana hesabımı normal açtım banlanma olmadı.
İlk defa ban yedim.İlk defa mı giriş yapıyorsun peki bu smurf hesabına. Daha önce başka bir hareketinden dolayı suçlu bulunup ban yemiş olmalısın yoksa direk ban atmamalı.
Gerçekten bunu bilemedim dostum. Biri biz aydınlatırsa iyi olucak sanırım.İlk defa ban yedim.
Baya heveslenmiştim olmadı yapamadımGerçekten bunu bilemedim dostum. Biri biz aydınlatırsa iyi olucak sanırım.
Aç bir tane hesap onda dene bakalım ne olacakBaya heveslenmiştim olmadı yapamadım
Yeniden ban yeme riskini göze alamam. Neyin ters gittiğini çözmeye çalışıyorum.Aç bir tane hesap onda dene bakalım ne olacak
just try esp just kill more than 8 its safe use only do not use aimbot and car fly and speed hack and recoil okYeniden ban yeme riskini göze alamam. Neyin ters gittiğini çözmeye çalışıyorum.
I was banned from the game without opening the cheat panel.just try esp just kill more than 8 its safe use only do not use aimbot and car fly and speed hack and recoil ok
its not possible with out cheat open pannel banI was banned from the game without opening the cheat panel.
[Thu Nov 5 12:19:53 2020]: Thread Stopping : 11904 What is this error?its not possible with out cheat open pannel ban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?