Çözüldü pubg lite hile banı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arkadaşlar ben normalde sadece esp ve aim kullanıyorumda bu sıralar çok fazla speed açanlar denk gelmeye başladı bende şimdi şöyle deniyim dedim hesabımdan çıkıp yeni hesap kurdum bunda speed hack falan ne varsa açıp öyle oynayıp ne kadar sürede ban yendiğini hesaplıycamda :D ban yedikten sonra hesabı çöpe atıcam zaten bilgisayara ip ban vb atmazlar dimi veya o tarz bir ban atılırsa kurtulabiliyormuyuz varmı ban yiyip başka hesapla oynayan ?

Çözüm
Sorun olmaz ama biri kalkıp videoya alıp bildirse belki sorun olabilir :) Lakin o hesap ban yedikten sonra diğerlerine bir şey olmaz. Endişe etmene gerek yok onun için.
Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sorun olmaz ama biri kalkıp videoya alıp bildirse belki sorun olabilir :) Lakin o hesap ban yedikten sonra diğerlerine bir şey olmaz. Endişe etmene gerek yok onun için.

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
çook teşekkürler şimdi onlar düşünsün aahahah :D <3
Post automatically merged:

yaklaşık olarak 10-15 maç atmışımdır herşey açık şekilde şuanda 24 saat yedim :D

1589670651054.png

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
bilmiyorum ben hile açmadan yedim bi ara 100 yıl banı şimdi hileli de olsa girmiyorum pubg lite'a eskiden dword yüklü değildi ama .rar dosyası mevcutttu kaldırdım tamamen hileye dair şeyleri ama yinede yeni hesap açtım ban atmıştı sistem

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar ben normalde sadece esp ve aim kullanıyorumda bu sıralar çok fazla speed açanlar denk gelmeye başladı bende şimdi şöyle deniyim dedim hesabımdan çıkıp yeni hesap kurdum bunda speed hack falan ne varsa açıp öyle oynayıp ne kadar sürede ban yendiğini hesaplıycamda :D ban yedikten sonra hesabı çöpe atıcam zaten bilgisayara ip ban vb atmazlar dimi veya o tarz bir ban atılırsa kurtulabiliyormuyuz varmı ban yiyip başka hesapla oynayan ?
Ip ban atmıyorlar bildiğim kadarı ile 20 25 hesap eskittik hileyi kökleyip sorun çıkmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...