Seçkin Üye
tabikide memoryhackerın kiniHangisini kullanıyosun? Kabus?
Sorun yaşamıyorum ben. Kapatıp yönetici olarak çalıştırsan tekrar?tabikide memoryhackerın kini
denedim 3 kere tekrarladım ama nafileSorun yaşamıyorum ben. Kapatıp yönetici olarak çalıştırsan tekrar?
Bugün böyle bir konuyu başka bir arkadaş daha açmıştı.. Hilede sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama sen düzgün çalıştırdığına emin misin?Merhaba bugün pubg lite hilesini kullanmaya başladım gayet sorunsuz çalıyordu.
4-5 gibi (gündüz) oyuna girdim oynadım ilk defa sorunsuzdu.
şimdi (22.13) de sırasıyla yapıyorum herşeyi oyun açılıyor ama hiçbir şey gelmiyor
gündüz sağ tarafta F1 battle mod fln vardı onlarda yok
evet eminim videodakilerin aynısını yapıyorum kabusunBugün böyle bir konuyu başka bir arkadaş daha açmıştı.. Hilede sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama sen düzgün çalıştırdığına emin misin?
Sorun yaşamıyorum ben. Kapatıp yönetici olarak çalıştırsan tekrar?
reis seçkin üye olman lazım seçkün üye olmak içinde mesaj sayının 300 olması lazımBende hileyi Açamıyorum Arkdaşlar Yetkimmi Yok anlamadım bi GurubA ÜYE OLMAMMI gEREKIYOR
Yedek hesap buSen kullanamıyorsun ki kadeşim
300 mesaj gerekiyor maalesefBEN HİLEYİ BİLE İNDİREMİYORUMKİ 2 YILDIR UYYEYİZ YİNE İNDİREMİYORUZ ARKADAŞ
Post automatically merged:
bizreede verseler şu hileyi iyi olacakda vermııyolar saçma bence
ok i will try but howI think u must clear cache
Oyuna hilesiz gir grafikten kenarlıksız moda al çık hileyle girMerhaba bugün pubg lite hilesini kullanmaya başladım gayet sorunsuz çalıyordu.
4-5 gibi (gündüz) oyuna girdim oynadım ilk defa sorunsuzdu.
şimdi (22.13) de sırasıyla yapıyorum herşeyi oyun açılıyor ama hiçbir şey gelmiyor
gündüz sağ tarafta F1 battle mod fln vardı onlarda yok
300 mesaj kasman lazım reis seçin ve üstü üyelere açık hilebende açamıyorum kullanamıyosun gibi bişey diyor ne yapmam gerekiyo
tamam reis eyvallah deniyeceğimOyuna hilesiz gir grafikten kenarlıksız moda al çık hileyle gir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?