Çözüldü PUBG Lite hile çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Virüs programlarını kapatıyorum temp temizliyorum sonra oyunu çalıştırıyorum giriş yapıyorum ve alta alıp hile programını yönetici olarak çalıştırıyorum, Memory sayfa açıp reklama tıklıyorum sonra hileyi yükle diyorum yükleniyor pencere açılıp ortadan kayboluyor sonra sayfaları kapatıp oyunu başlat diyorum ama hileyle başlamıyor.
Baktım çalışıyor konumda çalışmasa çalışmıyor yazar bu hatayı bilen kişiler yazsın.

HardcoreX
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
discordtaki yetkililerden yardım isteyebilirsin peach var mesela çok iyi biri o yardım eder

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
oyunu penceleri moda yada çerçevesiz ekrana ayarlarsan bu sorunu çözersin iyi forumlar

Çözüm
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Virüs programlarını kapatıyorum temp temizliyorum sonra oyunu çalıştırıyorum giriş yapıyorum ve alta alıp hile programını yönetici olarak çalıştırıyorum, memory sayfa açıp ******* tıklıyorum sonra hileyi yükle diyorum yükleniyor pencere açılıp ortadan kayboluyor sonra sayfaları kapatıp oyunu başlat diyorum ama hileyle başlamıyor.
Baktım çalışıyor konumda çalışmasa çalışmıyor yazar bu hatayı bilen kişiler yazsın.
kardeşim bendede bu sorun vardı oyunu 1270 çözünürlükte pencere modunda başlatmalısın oyuna girdikten sonra bu ayarları değiştirebilirsin ama hileyi açarken oyun daki ayarların dediğim gibi olmalı
Post automatically merged:

oyunu penceleri moda yada çerçevesiz ekrana ayarlarsan bu sorunu çözersin iyi forumlar
benimde bir sorum olucak ben yeni hesap açtım onda hileyle oynuyordum wall hack speed hack birde aim bot çalışıyor ben kendi gerçek hesabıma yapsam ban yermiyim birde hilede flying car çalışmıyor bu benlemi alakalı acaba

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kardeşim bendede bu sorun vardı oyunu 1270 çözünürlükte pencere modunda başlatmalısın oyuna girdikten sonra bu ayarları değiştirebilirsin ama hileyi açarken oyun daki ayarların dediğim gibi olmalı
Post automatically merged:

benimde bir sorum olucak ben yeni hesap açtım onda hileyle oynuyordum wall hack speed hack birde aim bot çalışıyor ben kendi gerçek hesabıma yapsam ban yermiyim birde hilede flying car çalışmıyor bu benlemi alakalı acaba
uçan araba çalışmıyor olabilirmi bilemem denemedim ban atıyor 15 dakika içinde kullanmanı tavsiye etmem heleki donanım banı yersen formattı oydu buydu siteden soğursun yardımcı olabileceğim başka birşey?

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
uçan araba çalışmıyor olabilirmi bilemem denemedim ban atıyor 15 dakika içinde kullanmanı tavsiye etmem heleki donanım banı yersen formattı oydu buydu siteden soğursun yardımcı olabileceğim başka birşey?
tmm reis peki ben hack gerçek hesabımda yapsam ve esp ve aim bot kullansam ban yermiyim

NekroSanta
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
1903-1909 oldugundan sürümünün emin ol defenderi kapat. en kötü oyunu sil geri yükle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...