hak veriyorumwindows 1903 olduğundan emin olun
adblock varsa kapat, yoksa r3kl4amlara tıklamayı dene xf acıldıktan sonra
kardeşim bendede bu sorun vardı oyunu 1270 çözünürlükte pencere modunda başlatmalısın oyuna girdikten sonra bu ayarları değiştirebilirsin ama hileyi açarken oyun daki ayarların dediğim gibi olmalıVirüs programlarını kapatıyorum temp temizliyorum sonra oyunu çalıştırıyorum giriş yapıyorum ve alta alıp hile programını yönetici olarak çalıştırıyorum, memory sayfa açıp ******* tıklıyorum sonra hileyi yükle diyorum yükleniyor pencere açılıp ortadan kayboluyor sonra sayfaları kapatıp oyunu başlat diyorum ama hileyle başlamıyor.
Baktım çalışıyor konumda çalışmasa çalışmıyor yazar bu hatayı bilen kişiler yazsın.
benimde bir sorum olucak ben yeni hesap açtım onda hileyle oynuyordum wall hack speed hack birde aim bot çalışıyor ben kendi gerçek hesabıma yapsam ban yermiyim birde hilede flying car çalışmıyor bu benlemi alakalı acabaoyunu penceleri moda yada çerçevesiz ekrana ayarlarsan bu sorunu çözersin iyi forumlar
kardeşim mesaj yazmak için yazma ben oraya yaptığımı yazdığım şeyleri bana neden söylüyorsunpc rs ata temp tekileri sil bi düzelir belki <3
boş yazma boşHerkeste hata var sanırsam konuda 5 6 tane gördüm aynı saatte paylaşılan
uçan araba çalışmıyor olabilirmi bilemem denemedim ban atıyor 15 dakika içinde kullanmanı tavsiye etmem heleki donanım banı yersen formattı oydu buydu siteden soğursun yardımcı olabileceğim başka birşey?kardeşim bendede bu sorun vardı oyunu 1270 çözünürlükte pencere modunda başlatmalısın oyuna girdikten sonra bu ayarları değiştirebilirsin ama hileyi açarken oyun daki ayarların dediğim gibi olmalı
Post automatically merged:
benimde bir sorum olucak ben yeni hesap açtım onda hileyle oynuyordum wall hack speed hack birde aim bot çalışıyor ben kendi gerçek hesabıma yapsam ban yermiyim birde hilede flying car çalışmıyor bu benlemi alakalı acaba
tmm reis peki ben hack gerçek hesabımda yapsam ve esp ve aim bot kullansam ban yermiyimuçan araba çalışmıyor olabilirmi bilemem denemedim ban atıyor 15 dakika içinde kullanmanı tavsiye etmem heleki donanım banı yersen formattı oydu buydu siteden soğursun yardımcı olabileceğim başka birşey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?