pubg lite hile çıkmalı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Kapalı beta testinden beri oynuyorum ilk başlarda 2 tane hile denkgeldi sonra anticheati entegre ettiler zaten
Kolunuz yoksa oynamayın hocam

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Kapalı beta testinden beri oynuyorum ilk başlarda 2 tane hile denkgeldi sonra anticheati entegre ettiler zaten
Kolunuz yoksa oynamayın hocam
Kolsuz Demee Sonra Atar Yapıyolar. Oynamayı Beceremiyosanız Oynamayın Kardeşim Dİceksin. Yayında Söylediler Evet Gerçekten PC ye Ban Atacaklar Ücretsiz Olan Bi Oyundan da Bunu Yapmaları Gerekirdi Bence.Doğru Olan Bu.

Üye
7 HİZMET YILI
baya baya hile ye öngörü yapıyorsunuz fakat elimde benim güncel halen çalışan PubgLite 2.502 versiyon var adamlar versiyon versiyon yayınlıyor para ile satıyorlar 1 haftalık key veriyor, ücreti 55 tl döviz den dolayı fakat hile yapan arkadaşlar bana bir ulaşırsa buna ***** yapabilir ve ya kodlamayı yeniden yazabilir diye düşünüyorum ne de olsa erbabı olan anlar ve forumda yararlanır.
Post automatically merged:

bu arada 2000 lerden beri fps oyunları oynarım hani kolsuz da değilim ama kafasına mermi atarken adamlar tak diye indiriyor cidden çok fazla hile var bir süre önce pustuğun ve ses kastığın yere (hareketsiz) adam eliyle koymuş gibi gelip kesiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...