suan çalışmıyor mu ?aynen mobilde ki gibi fazla değildir güncellenince deneyeceğiz inşallah![]()
ben her el denk geliyorum ben hileyim xd cheat engine asğolsun ama sağdece troll amaçlı speed hack yapıyorum etrafınızda deli deli koşan biri varsa benimdirPubg Mobile Deki gibi değil ama Yinede Var biraz 15 20 elde Bi kere Hileye denk geldim diyebilrim
Benim Seviyem Biraz yüksek Belki Ona bağlıdırben her el denk geliyorum ben hileyim xd cheat engine asğolsun ama sağdece troll amaçlı speed hack yapıyorum etrafınızda deli deli koşan biri varsa benimdir![]()
truehilesiz oynamak aslında daha iyi ama karşındakinin hile kullandığını bilince kendini enayi gibi hissediyosun
Bencede Haklıhilesiz oynamak aslında daha iyi ama karşındakinin hile kullandığını bilince kendini enayi gibi hissediyosun
yeni çıkan hilemi fixlendi ?ben hileyle oynuyordum yaklaşık 70-80 maçta 1 tane hileye denk geldim yok denecek kadar az ama fixlendi
aslında çok var mesela aylardır cheat engine atenna script kullanıyorum ama kime sorsan kullanmıyor der sadece esp ver belli etmeden tertemiz bir oyun oluyor sadece.Aimbotu felanda doğru bulmuyorum.Esp olunca avantaj sağlıyor fakat aimbotta olunca hiçbirşey yapmıyorsun ki zevk alamıyorum aimbotla en temizi atenna1 Kaç kişi ban yedigini yazmıştı normal fazla hile ile oynayan yok gibi
evet fix şuanda güncelleme bekliyoruzyeni çıkan hilemi fixlendi ?
Post automatically merged:
aslında çok var mesela aylardır cheat engine atenna script kullanıyorum ama kime sorsan kullanmıyor der sadece esp ver belli etmeden tertemiz bir oyun oluyor sadece.Aimbotu felanda doğru bulmuyorum.Esp olunca avantaj sağlıyor fakat aimbotta olunca hiçbirşey yapmıyorsun ki zevk alamıyorum aimbotla en temizi atenna