esp olsa yeter ya aim falan mobilde bile kullanmıyorum kulaklık yok düz pubgda nerden sıktıklarını anlamıyorum o yüzden aimim var yoksamuhtemelen gelir fakat kullanmanı tavsiye etmem fortnite a benzer anti hile korumaları olacak spoofer ile bir yere kadar dayanırsın
esp bile bir hile olduğu için gene aynı duruma denk geliyor tabi dedğim gibi muhtemelen çıkar ama donanım banı yersen sıkıntıesp olsa yeter ya aim falan mobilde bile kullanmıyorum kulaklık yok düz pubgda nerden sıktıklarını anlamıyorum o yüzden aimim var yoksa
mobil gibi tıraş bir oyun olmayacak esp olsa iyi olur aim basmak saçmalık oyun gerçekten kalite ve bileği olan oyuncular oynayacak hilesi gelse bile aim recoil olmasa güzel olur mobilde heryerde arap hileler doldu taştıesp olsa yeter ya aim falan mobilde bile kullanmıyorum kulaklık yok düz pubgda nerden sıktıklarını anlamıyorum o yüzden aimim var yoksa
kardeşim sözlerine dikkat et kolsuzsun falan terbiyeni takınkolsuzsun
Post automatically merged:
gelmemeli. sadece türkler ile azeriler var serverde bırakda rekabet olsun tamam diğer oyunların boku çıktı herkez kullanıyor bizde zoraki kullanıyoruz bu oyunda kolsuzluk yapılmamalı..
yorumumu birdaha okuyup cevap vermelisin.kardeşim sözlerine dikkat et kolsuzsun falan terbiyeni takın