harddisk ban çözüm değil geçilebilir.hard diskten ban yiyorsun gelmez.
Kim uğraşıcak ?harddisk ban çözüm değil geçilebilir.
uğraşıcak meraklı birileri illaki çıkar yanlış anlaşılmasın pubg lite vs. oynamıyorum sadece verdiğin cevabı absürt buldum konuyu birde öteki taraftan ele alalım bir sürü hile crackleniyor sanıyormusun bunlarda hdd serial koruması yok.Kim uğraşıcak ?
Öyle bir ban sistemi olacak ki farklı bilgisayardan girmen gerekecekuğraşıcak meraklı birileri illaki çıkar yanlış anlaşılmasın pubg lite vs. oynamıyorum sadece verdiğin cevabı absürt buldum konuyu birde öteki taraftan ele alalım bir sürü hile crackleniyor sanıyormusun bunlarda hdd serial koruması yok.
Oyun açık güzel kardeşimDaha oyun açılmadı nereye hile asdfdsafafdadf
Daha oyun açılmadı nereye hile asdfdsafafdadf
Öyle bir ban sistemi olacak ki farklı bilgisayardan girmen gerekecek
Post automatically merged:
Bunu bu forumda söylemen çok garip dostumVerİnDe hile AdAm Bi Sov YapsIn MoRuQ
Bi oyundada hile acma düşüncesi olmasa ne güzel olacak oyunun sonunuda emulator gibi görüyorumda hadi hayırlısı.
o var ztn kardeş adıda İP banÖyle bir ban sistemi olacak ki farklı bilgisayardan girmen gerekecek
Eyvallah kardeşim garip ama daha oyun çıkalı 1 gün olmadan oyuna hileyle başlamak istemekte garip bi hile cıksa herkes açacak star wars hack savaşlarına dönecek yineBunu bu forumda söylemen çok garip dostum![]()
Oyunda çoğu kişi hile zaten. Maalesef bu da mobile gibi oldu bile. Steame devamEyvallah kardeşim garip ama daha oyun çıkalı 1 gün olmadan oyuna hileyle başlamak istemekte garip bi hile cıksa herkes açacak star wars hack savaşlarına dönecek yine![]()
bilgisayarında hile varsa yada macro yazılımları vs sil pc yeniden başlat bendede vardı düzeldioyuna giriyor haritayı açıp başlıyorum 10 saniye sonra Your client will now close due to the detection of an unauthorized program. diyip oyun kapanıyor?? ayynı sorunu yaşayan varmı
Türkiye Sunucusu Açılmadan Önce Çok Ban Yedim Yeni Hesap Açıp Gene Girdim Oyuna?hard diskten ban yiyorsun gelmez.
hard disk yoktu o zamanTürkiye Sunucusu Açılmadan Önce Çok Ban Yedim Yeni Hesap Açıp Gene Girdim Oyuna?