Seçkin Üye
Yardım eder misiniz?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Knka sadece w10 da çalışıyorBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapyardım edermisiniz
denedim kardo videodaki herşeyi yaptımhileyi yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi ?
resmi düzgün atarsan daha iyi olur kardeşim Yarısını çekmişsin tam ekran atarmısınBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapyardım edermisiniz
Knka sadece w10 da çalışıyorBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapyardım edermisiniz
emin misin ?Knka sadece w10 da çalışıyor
resmi düzgün atarsan daha iyi olur kardeşim Yarısını çekmişsin tam ekran atarmısın
Dostum sana tam yardım edebilmem için Windows sürümünü söylemen ve kaç bit olduğunu söylemen gerekiyor bilgisayarının ki daha iyi yardımcı olabileyimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapyardım edermisiniz
Minimum Sistem Gereksinimleri:Evet knka hilenin açıklamasına gir bak win10 1909 sürümüydü heralde
win 7 64 bit kankamDostum sana tam yardım edebilmem için Windows sürümünü söylemen ve kaç bit olduğunu söylemen gerekiyor bilgisayarının ki daha iyi yardımcı olabileyim
Cmdyi yönetici olarak açın sonra oraya net stop uxsms yazın ondan sonra net start uxsms yazın sonra tekrar deneyin be cmd komutunu yazdıktan sonra pencerenin ve masaüstünü saydamlaşması gerekiyor eğer saydamlaştırdıysanız açılması muhtemeldirwin 7 64 bit kankam
yea my friend told me only work on win10good that i only found out that it works on win 10