Çözüldü PUBG Lite hile ile giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fender the telecaster
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba Loader'i açıyorum hileyi açıyorum ve Launcher'dan başlata tıklıyorum oyun açılıyor siyah ekran gelip kapanıyor, fakat hilesiz girmeyi denediğimde oyun başlıyor, hotfix kurulu Defender kapalı lütfen yorum kasmak için boş yorum atmayın, yardımcı olur musunuz bana?

Çözüm
Arkadaşlar Merhaba Loader'i açıyorum hileyi açıyorum ve Launcher'dan başlata tıklıyorum oyun açılıyor siyah ekran gelip kapanıyor, fakat hilesiz girmeyi denediğimde oyun başlıyor, hotfix kurulu defender kapalı lütfen yorum kasmak için boş yorum atmayın, yardımcı olur musunuz bana?
dostum aynı sorun bende farklı sekılde oluyor 3 el attıkdan sonra ontalsızng gelmıyor 2 3 defa cık gır yaptıkdan sonra duzelıyor
Fender the telecaster
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kardeşim PUBG Kabus Lite'dan bahsediyorum daha hileye erişiminiz yok nereye nasıl giremiyorsunuz boş yapmayın ya.

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Merhaba Loader'i açıyorum hileyi açıyorum ve Launcher'dan başlata tıklıyorum oyun açılıyor siyah ekran gelip kapanıyor, fakat hilesiz girmeyi denediğimde oyun başlıyor, hotfix kurulu defender kapalı lütfen yorum kasmak için boş yorum atmayın, yardımcı olur musunuz bana?
dostum aynı sorun bende farklı sekılde oluyor 3 el attıkdan sonra ontalsızng gelmıyor 2 3 defa cık gır yaptıkdan sonra duzelıyor

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hile güncel olmayabilir veya detect olduğu için girilmiyor olabilir ama 3 4 kez kapatıp girince açılıyorsa hilede sıkıntı olabilir yetkililere bildirmeni tavsiye ederim

Hüseyin Batu Altıntaş
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bunu ben diğer hilede yaşamıştım şu an pubg liteye giremiyorum onaylı üyeyim ve windows 7 kullanıyorum ama nedenini bende anlamadım. Acaba windows 10 2004 kullananlarda güvenlik açıkları ve yazılım açıklarıın kapatan güncelleme gelmişti sizin için o etkili olabilir.

Fender the telecaster
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
dude false
Post automatically merged:

Bunu ben diğer hilede yaşamıştım şu an pubg liteye giremiyorum onaylı üyeyim ve windows 7 kullanıyorum ama nedenini bende anlamadım. Acaba windows 10 2004 kullananlarda güvenlik açıkları ve yazılım açıklarıın kapatan güncelleme gelmişti sizin için o etkili olabilir.
Şimdi tekrardan update ettim öyle bir şey olsa diğer herkes kullanamazdı, hileye arkadaşım giriş yapabilirken ben hiçbir şekilde yapamıyorum oyundan atıyor, onun ki de güncel windows. Dün giriyordu bugün girmiyor delireceğim ya.

Hüseyin Batu Altıntaş
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
dude false
Post automatically merged:

Şimdi tekrardan update ettim öyle bir şey olsa diğer herkes kullanamazdı, hileye arkadaşım giriş yapabilirken ben hiçbir şekilde yapamıyorum oyundan atıyor, onun ki de güncel windows. Dün giriyordu bugün girmiyor delireceğim ya.
İşte bende bundan bahsediyorum ya girilen hile 2. kez girildiğinde açılmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...