Fender the telecaster
Seçkin Üye
dostum aynı sorun bende farklı sekılde oluyor 3 el attıkdan sonra ontalsızng gelmıyor 2 3 defa cık gır yaptıkdan sonra duzelıyorArkadaşlar Merhaba Loader'i açıyorum hileyi açıyorum ve Launcher'dan başlata tıklıyorum oyun açılıyor siyah ekran gelip kapanıyor, fakat hilesiz girmeyi denediğimde oyun başlıyor, hotfix kurulu defender kapalı lütfen yorum kasmak için boş yorum atmayın, yardımcı olur musunuz bana?
dostum aynı sorun bende farklı sekılde oluyor 3 el attıkdan sonra ontalsızng gelmıyor 2 3 defa cık gır yaptıkdan sonra duzelıyorArkadaşlar Merhaba Loader'i açıyorum hileyi açıyorum ve Launcher'dan başlata tıklıyorum oyun açılıyor siyah ekran gelip kapanıyor, fakat hilesiz girmeyi denediğimde oyun başlıyor, hotfix kurulu defender kapalı lütfen yorum kasmak için boş yorum atmayın, yardımcı olur musunuz bana?
What is your discord name?come to discord i will help
dude falseAtharHussain#7851
Şimdi tekrardan update ettim öyle bir şey olsa diğer herkes kullanamazdı, hileye arkadaşım giriş yapabilirken ben hiçbir şekilde yapamıyorum oyundan atıyor, onun ki de güncel windows. Dün giriyordu bugün girmiyor delireceğim ya.Bunu ben diğer hilede yaşamıştım şu an pubg liteye giremiyorum onaylı üyeyim ve windows 7 kullanıyorum ama nedenini bende anlamadım. Acaba windows 10 2004 kullananlarda güvenlik açıkları ve yazılım açıklarıın kapatan güncelleme gelmişti sizin için o etkili olabilir.
İşte bende bundan bahsediyorum ya girilen hile 2. kez girildiğinde açılmıyor.dude false
Post automatically merged:
Şimdi tekrardan update ettim öyle bir şey olsa diğer herkes kullanamazdı, hileye arkadaşım giriş yapabilirken ben hiçbir şekilde yapamıyorum oyundan atıyor, onun ki de güncel windows. Dün giriyordu bugün girmiyor delireceğim ya.
What is your discord name?
lobbydeyken acik birakma yoksa crash ederdostum aynı sorun bende farklı sekılde oluyor 3 el attıkdan sonra ontalsızng gelmıyor 2 3 defa cık gır yaptıkdan sonra duzelıyor
hilenin adı ne bu sitedeki hiledenmi yoksa başkamıbende de aynı sıkıntı var direkt tespit ediliyor
hocam gıt yorum kasacaksan tanısma bolumunde kasarsın rahatlıklaeyw sen nasıl çıktın 324 yoruma akıllı mantıklı yorum yaparakmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?