Pubg Lite hile kullananlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
esp yi çaktımradan kullanıyorum aimbotu normal kullanıyorum silent olarak değil max 29 kill aldım hala ban yok.@PeachCat in de dediği gibi misc kısmına pek bulaşma

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ban yemiyoruz :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Kanka dünyada hiçbir hilenin garantisi yok

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
sana onerım nightamernın wall ını vip scırptın tepmemsını kullan bypass ıstede mevcut dogru yaparsan bypass sıtede var :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
When i use the cheat i got instant ban so yeah be careful!

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
misc kısmı tam olarak ne oluyor?

Üye
6 HİZMET YILI
reis ben kullandığım sürede banlanmadım güncellendikten sonra oynamaıdm işte sorun orda denemediğim için bişey diyemicem kolay gelsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kankam sen gidip duvar arkası millete headshot atarsan 1 günde yersin ama sadece wallhack açıp caktirmazsan devam edersin. Ses kasıyorum dersin.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kankam sen gidip duvar arkası millete headshot atarsan 1 günde yersin ama sadece wallhack açıp caktirmazsan devam edersin. Ses kasıyorum dersin.
kısaca herşey belli etmeden oynama da ve bu oyunda oyuncuların yerini bilsen ona göre konum alır tek tek indirirsin zor değil :)

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kısaca herşey belli etmeden oynama da ve bu oyunda oyuncuların yerini bilsen ona göre konum alır tek tek indirirsin zor değil :)
Aynen öyle ben bir oyunda hile varsa kullanırım. Hile kullanmanında bir adabı vardır. Abartmıcaksin tek atmıcaksın. Yoksa kolsuz yapar hile insanı.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşıma sordum beraber oynuyoruz bazenleri gayet iyi sorunsuz çalışıyo.Ban sorunu olacağını sanmıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Aynen öyle ben bir oyunda hile varsa kullanırım. Hile kullanmanında bir adabı vardır. Abartmıcaksin tek atmıcaksın. Yoksa kolsuz yapar hile insanı.
valla bn hileli de hilesiz de güzel oynuyorum. Pubg lite da kullanmak istememin tek sebebi haksız yere orjinal hesabın gitmesi daha hile bile yokken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...