TheTobiyas nasıl hileyi kullanıyorsun merak ettim yeni nesil üyesin
Post automatically merged:
arkadaşlar seçkin üye olmadan pubglite hile kullanamazsın bu siteden
Ben şuan sitede aimsiz olan hileyi kullanıyorum bayağıdır ban yemedim daha. Ama anten verimli çalışmıyor
Fix yemiştir, aldığın yere bildir durumu. Malüm az buz para istemiyorlar bu hileler için, çaresine bakmak zorundalar.ben sitedekini bilmem de paralı hile almıştım şuan sürekli hile açtığımda ban atıyor
Çoğu zaman squad girsemde tek giriyormuşum gibi hissettiriyor, konuşan yok, muhabbet yok.Tekli modda çok sıkılır insan.tek kişilik modda yakalanmıyosun
300msj yaprsam kullanmaya başlıcam bakalım nasılmış
Hesap banlasa iyide bilgisayara ban atması kötü. Çoğu yöntem işe yaramıyor diyorlar açmak için.belki başka hesabı falan varsa
Anten olayı şahsen sevmiyorum,bana sadece mesafe ölçer yetiyor, mobilede sadece o açıktır bende.Ben şuan sitede aimsiz olan hileyi kullanıyorum bayağıdır ban yemedim daha. Ama anten verimli çalışmıyor
Pcde hile veya onların yasak listesine aldıkları dosya vs varsa onuda baz alıp atıyorlar, oyun sanırım pcyi tarıyor.ben hile kullanmasamda ban yedim neye göre atıyorlar anlamadım
160-170tl veripte banlanmak insana koyar be25 dolara var bildiğim lite hilesi ama 2-3 güne ne yaparsan yap sistem ban atıyor malesef
Hile kullanma konusunda haklısın, bir oyunda hile varsa kullanmamak biraz kerizlik oluyor. Benim takımda kullanmıyor mobilede , mecburen bende açmıyorum ama çok zorluyor.Adamlar kolsuz,yeteneksiz,beceriksiz adam gelip aimle,magicle seni vruuyor bir b*k olduğunu sanıyor ama işte...hile kullanmadan ban yemenin imkanı yok ve hile kullanmayan adamın aklından şüphe ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?