Uzman Üye
Başlıkta sabit olarak çalışan2 hile var sbyte değil de diğeriaımsız olan hıle hangısı acaba
Başlıkta sabit olarak çalışan2 hile var sbyte değil de diğeriaımsız olan hıle hangısı acaba
Başlıkta sabit olarak çalışan2 hile var sbyte değil de diğeri
Bypass kodu vardı bende. Google da aratıp bulabilirsin bro
Bu bilgisayarda bir daha lite oynayamazsınız diye verilen uyarılar, pc banı oluyor. Yeni hesap açsanda çok kısa sürede otomatik olarak banlanıyorsun,onu diyorum.Bu uyarıyı alıpta hiçbir şey olmamış gibi oynayabilen var mı?pc bani diye birşey yok knk
Hiç yemedim öyle bir şey yok diye biliyorum yesen bile kaldırma yöntemleri var onun sitede.aga valla hıc anlamıyrm bypas kodu falan ben normalde program hazırsa acar kullanırım hesabı yapyrm. bırde su var sıstem hwıd yanı pc banı atıyor dıyolar pc banı atarsa aynı pcden tekrar oyuna gıremıcezmı bunun bı cozumu yokmu kı bu da rısk hıle deneyelim derken oyundan komle olmayalım
Kullandığım free bypassların hiçbirinden verim alamadım, hemen banladım mobileda. lite durum nedir bilmiyorum.aga valla hıc anlamıyrm bypas kodu falan ben normalde program hazırsa acar kullanırım hesabı yapyrm. bırde su var sıstem hwıd yanı pc banı atıyor dıyolar pc banı atarsa aynı pcden tekrar oyuna gıremıcezmı bunun bı cozumu yokmu kı bu da rısk hıle deneyelim derken oyundan komle olmayalım
Kullandığım free bypassların hiçbirinden verim alamadım, hemen banladım mobileda. lite durum nedir bilmiyorum.
Keşke aylık 40-50tl abonelik ile şu mobilede safe esp hilesi getirseler. Free hileleri varsın olsun ama safe abonelikli hileside olması lazım. piyasada ki paralı hileler çok pahallı ya. Bunlara karşı daha uygun fiyatta bir hile çıkarırlarsa hem sürekli hileyi güncel ve sağlam tutarlar hemde biraz para kazanırlar, bu şekilde gerçekten olmuyor. free ama sürekli banlatıyor...MH'nin yaptığı hile sadece seçkin üyelerde olduğu ve normalde piyasada paralı olarak satıldığı için farkedilmesi zor sadece esp açarsan kesinlikle ban yemezsin..
Hiç yemedim öyle bir şey yok diye biliyorum yesen bile kaldırma yöntemleri var onun sitede.
yani seçim meselesi, ben mesela hesap kasmaktansa sürekli oynamayı daha çok severim o yüzden banlanmak benim için pek önemli değilKeşke aylık 40-50tl abonelik ile şu mobilede safe esp hilesi getirseler. Free hileleri varsın olsun ama safe abonelikli hileside olması lazım. piyasada ki paralı hileler çok pahallı ya. Bunlara karşı daha uygun fiyatta bir hile çıkarırlarsa hem sürekli hileyi güncel ve sağlam tutarlar hemde biraz para kazanırlar, bu şekilde gerçekten olmuyor. free ama sürekli banlatıyor...