Tek takılıyorsan sorun değilde, belli bir takımın varsa orada sorun oluyor. Hepsi hile kullanmıyor, sen hile kullanınca onlarda hileli kişiyle takım oluşturmaktan ban yiyince olmuyor. kaldı ki normal hesapta açamıyorusn sürekli.guest açıncada yüksek levelli hilesizler oynayamıyorsun 30 seviye altın vs kuralı var.Diğer yandan hile ile 1-3 günden fazla oynayamadan hesap gidiyor.sadece distance(mesafe) açık kullansamda. Durum böyle olduktan sonra 50tlye minimum banlatma olan paralı hileyi alırım daha iyi. ama piyasadakiler gibi 180-300tl gibi para verecek enayide değilim.yani seçim meselesi, ben mesela hesap kasmaktansa sürekli oynamayı daha çok severim o yüzden banlanmak benim için pek önemli değil
pc ban yersem nasıl acarım diye sormuyosun ordan oraya lafı dolandırmışsın yöntemi var ama sana anlatmıcamPubg Lite hile kullanıyor musunuz, pc'ye ban atan bir sistemde nasıl risk alıyorsunuz?Benim lite da 2-3 banım var,hiçbirinde hile kullanmadım. 2sinde sanırım pcdeki mobile hilesini baz alarak ban attı ama 3 banlanmamı haksız yere attılar,bana kalırsa hepsi haksızdı.Daha oyunda bir tane hile açmadım.Sitede hilesi var ama güvenemiyorum, malüm pc banı söz konusu sonra açmak için uğraş dur.Siz nasıl yapıyorsunuz,pc banı yiyip açan,açabilen var mı nasıl yaptı?
ben dah denemedimPubg Lite hile kullanıyor musunuz, pc'ye ban atan bir sistemde nasıl risk alıyorsunuz?Benim lite da 2-3 banım var,hiçbirinde hile kullanmadım. 2sinde sanırım pcdeki mobile hilesini baz alarak ban attı ama 3 banlanmamı haksız yere attılar,bana kalırsa hepsi haksızdı.Daha oyunda bir tane hile açmadım.Sitede hilesi var ama güvenemiyorum, malüm pc banı söz konusu sonra açmak için uğraş dur.Siz nasıl yapıyorsunuz,pc banı yiyip açan,açabilen var mı nasıl yaptı?
neka aldınben paralı almıştım yemedim
aynenHiç yemedim öyle bir şey yok diye biliyorum yesen bile kaldırma yöntemleri var onun sitede.
Ay çok üzüldüm,nolur bu sırrı benimle paylaş, bu kutsal sırrı ölümüm pahasına saklayacam,söyler misin?pc ban yersem nasıl acarım diye sormuyosun ordan oraya lafı dolandırmışsın yöntemi var ama sana anlatmıcam