Pubg Lite Hile Önerme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben kullanmıyorum ama şöyle söyliyim 3 tane aimbot ayarı mause olanı senin croshunu adamı götürüyor kitliyor diğer 2 si sanırım adama kitlemeden adamın yanına tutunca direkt kafa atıyor magic bulelt gib magic bulleti bir tane hile var ama banlatıyor herkez kullandığı icin eğer 50 yorum olursa denicem ama win10 2004 sürümünde calısmıyor diyenler var bakalım. kabus litenin özellikleri harbiden iyi + ücretsiz birde gerçi pubg lite ölü oyunda yine arada hile ile oynamak icin girilirde oyunda bütün redzonlar kafama düşmese iyi olcak rq atıp oyunu siliyorum her seferinde.

★βεşικтαşৡۣۨۨçαяşı★
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Fark edilmeden oynuyorum Kabus Lite'ı abartırsan veya hileyi belli edersen tabii kolay ban yersin onun dışında hile sorunsuz ve ban yemeden devam ediyor.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ban riskli olabilir ama okunaklı oynarsan ban riskli azalır

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Son Hileyi İndirebilirsin arkadaşım kullanıyor sorun yok dedi

Üye
5 HİZMET YILI
Use o pesadelo sem muita exposição e tente ser o mais legítimo possível, já estou usando há muito tempo e só fui banido na primeira conta que usei porque fiquei animado e matei todo mundo

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
buranın hilesi tertemiz ben ful kullanıyorum duvardan geçmem açık otomatık sniper tarruz işi goruyor kaya içine girme açık zıplama kosma açık bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...