Çözüldü Pubg Lite Hile Oyundan Atma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Pubg Lite Hileyi Aktif Ediyorum 10 Saniye Bekliyorum Hileyi Enjekte Ettikten Sonra Sonra Oyundan Atıyor Ve XFProject Acık Kalıyor Bunun Sebebini Bilen Varmı

Çözüm
Öncelikle şunların yüklü olduğundan emin olun. microsoft visual redistributable 2008 2010 2013 2015-2019. Net Frameworkunuz güncel olmasına dikkat edin.
Antivirüsünüz kapalı olduğundanda emin olun ve tekrar deneyin.
🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Windows sürümün nedir ? eğer Win 10 yoksa böyle hatalar normal.

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşların dediği gibi artık windows-10 geldiği için bütün sistem Windows 10 istiyor zaten şöyle söyleyeyim artık windows7 windows8 kullanmayın any Windows 10'u yüklerim Bilgisayarım zorlanır diye düşünüyorsanız tam tersi arkadaşlar Windows 10 yüklerseniz bilgi sanız daha hızlıdır daha verimli kullanırsınız Bir şey ararken daha çabuk bulursunuz Yani bir nevi sizin için iyi bir şey Windows 10'u çıkması ben kullanıyorum 2 senede çok da memnunum ama Windows 10'da da oluyor senin dediğin sorunlar daha önce bana da olmuştu Bir iki kere o da benim hatamdan dolayı dı antivirüs programında devre dışı bırakmadım Windows 10 yükle Bence bir öyle dene Antivirüs programı da kapat Bilgisayar yeniden başlat Bütün her şeyini hazırla programı sil en baştan tekrar izle kalan dosyalar oluyor prefect ve benzeri dosyaların içindeki dosyaları Temizle önbelleği temizle ona Google'dan video bana bakarsın bilmiyorsan dosyalarını Tamamen temizle antivirüs i çalıştır güzel bir tarama yap Windows 10 indirince önce tam tarama yap Ondan sonra çevrimiçi Arama yap 15 dakika gibi bir bilgisayar kapalı halde tarama yapacak ondan sonra eksikliğini halledip hileli kullanabilirsin Herhangi bir sorun çıkaracağını düşünmüyor iyi günler

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Öncelikle şunların yüklü olduğundan emin olun. microsoft visual redistributable 2008 2010 2013 2015-2019. Net Frameworkunuz güncel olmasına dikkat edin.
Antivirüsünüz kapalı olduğundanda emin olun ve tekrar deneyin.

Çözüm
ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
please delete your old game and install new download game ok if your dose not work this please install new window 10 again with new game then cheat working 100% with out any error if you have problem others i will help you here ok thank you

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...