12 Şub 2021 #1 pandikgamer123 ssssssssss Seçkin Üye Katılım 26 Mar 2017 Mesajlar 308 Tepki puanı 20 Ödüller 9 9 HİZMET YILI Merhabalar pugb lite da server error hatası alıyorum bi el atarsanız sevinirim not - service error hatası
Merhabalar pugb lite da server error hatası alıyorum bi el atarsanız sevinirim not - service error hatası
Çözüm İ İ İnfantry 12 Şub 2021 [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
12 Şub 2021 #2 İnfantry İ Onaylı Üye Katılım 9 Şub 2021 Mesajlar 124 Çözümler 21 Tepki puanı 22 Ödüller 5 Yaş 25 5 HİZMET YILI [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
12 Şub 2021 #3 MakeEmClap M Onaylı Üye Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 58 Tepki puanı 3 Yaş 27 5 HİZMET YILI you must have a firewall Oyla 0 Olumsuz oyla
13 Şub 2021 #4 aqualrex A Seçkin Üye Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 556 Çözümler 7 Tepki puanı 73 Ödüller 4 5 HİZMET YILI virüs programından kaynaklı bir hatadır o valorant oynuyormusun veya defender felan acıık olabılır defendar control yukle Oyla 0 Olumsuz oyla
virüs programından kaynaklı bir hatadır o valorant oynuyormusun veya defender felan acıık olabılır defendar control yukle
13 Şub 2021 #5 Pepe The Frog P Ultra Üye Katılım 3 Kas 2017 Mesajlar 2,052 Çözümler 25 Tepki puanı 460 Ödüller 11 8 HİZMET YILI https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-loader.131752/ bur da hata mesajlarının çoğu var bur da yoksa konunun sahibine ilet Oyla 0 Olumsuz oyla
https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-loader.131752/ bur da hata mesajlarının çoğu var bur da yoksa konunun sahibine ilet