3 Şub 2021 #1 tukoyunda T Onaylı Üye Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 123 Tepki puanı 8 Ödüller 5 Yaş 26 5 HİZMET YILI pubg lite hile açarken Service Start internal error : 0 hatası veriyor ne yapmalıyım
Çözüm A A aqualrex 4 Şub 2021 [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
4 Şub 2021 #2 aqualrex A Seçkin Üye Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 556 Çözümler 7 Tepki puanı 73 Ödüller 4 5 HİZMET YILI [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
4 Şub 2021 Moderatör #3 thomasjb ERROR PROBLEM FIXER Support Katılım 25 Eyl 2018 Mesajlar 5,366 Çözümler 1,450 Tepki puanı 2,351 Ödüller 20 Sosyal 7 HİZMET YILI This topic working on Fix pubg lite error :6 https://memoryhackers.org/konular/how-to-fix-pubglite-service-error-6.196390/ @tukoyunda Oyla 0 Olumsuz oyla
This topic working on Fix pubg lite error :6 https://memoryhackers.org/konular/how-to-fix-pubglite-service-error-6.196390/ @tukoyunda
4 Şub 2021 Konuyu başlatan #4 tukoyunda T Onaylı Üye Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 123 Tepki puanı 8 Ödüller 5 Yaş 26 5 HİZMET YILI şimdide dx error diyor Oyla 0 Olumsuz oyla