böyle istege göre yapılıyormu ??1) Merhabalar bir kaç gündür hilede araba uçma hilesi çalışmıyor. Bunu düzelticek misiniz ?
2) Birde hileye güncelleme getirilicekmi ?
Öneri: Mesela şu speed hack'e ayar gelirse muhteşem olur. Çok daha hızlı koşabilsek daha iyi olurdu.
- Saygılarımla Caner Teşekürler
Kardeşim sadece bir öneri. Olsa daha iyi olurdu diyorum. Yapıp yapmamak onlara kalmış birşey.böyle istege göre yapılıyormu ??
sana zıtlık olsun diye demedim baskan varsa atıyorum bizde soleriz hep beraber guzel olur o yuzden dedimKardeşim sadece bir öneri. Olsa daha iyi olurdu diyorum. Yapıp yapmamak onlara kalmış birşey.
Kusura bakma ben yanlış anlamışımsana zıtlık olsun diye demedim baskan varsa atıyorum bizde soleriz hep beraber guzel olur o yuzden dedim
baskan sa zıtlık olsun diye yazmadım bole bişe varsa bı oyun hakkında dusuncelerimizi soyleriz yaparlar cookda guzel olurKardeşim sadece bir öneri. Olsa daha iyi olurdu diyorum. Yapıp yapmamak onlara kalmış birşey.
Reportladım kardeşim. Yorum kasmak için spam atıyorsun.pubg ahmed
Raporlar mısınız arkadaşıpubg ahmed
NoFix dostum
Post automatically merged:
Raporlar mısınız arkadaşı
En azından 4. öneri yani çok yükseğe zıpladığımızda yere düştüğümuzde can gitmese iyi olurdu.kankam bunlar yapılsa oo adamlar satar
onu ayarlamak oyuncuya kalıyor biraz dostum her yerde kullanmayacan onu pubgm de de vardı ama fix yedi damage yememe belki yaparlar bundadaEn azından 4. öneri yani çok yükseğe zıpladığımızda yere düştüğümuzde can gitmese iyi olurdu.
Sonuçta seçkin üyeyim. Benimde önerilerim olsun yani degilmi. Çok daha hızlı gitmekte fena olmazdı. Bence zıplama yapılıyorsa o speed hackede çözüm bulunabilir.Knka hileyi buldunda daha hızlı gitsek diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?